transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-05-2014

XTB Romania si IBR: conferinta Money Management in Trading - 16 mai 2014

XTB Romania si IBR: conferinta Money Management in Trading - 16 mai 2014

XTB România si Institutul Bancar Român (IBR) organizează în data de 16 mai conferinta “Money Management in Trading – Dealers vs. Traders Approach”, în cadrul căreia vor fi prezentate bune practici de administrare a capitalurilor si riscurilor în tranzactionarea pe pietele financiare.

“Parteneriatul IBR - XTB România face parte din eforturile de a creste nivelul de educatie al participantilor pe pietele financiare. Programele de training pe care le organizăm vin ca urmare a identificării unei necesităti crescute de pregătire impuse de dezvoltarea si cresterea complexitătii instrumentelor financiare si de cerintele tot mai ridicate de specializare solicitate de corporatiile care activează în acest domeniu”, a declarat Gabriela Hârtescu, Director General, IBR.

“Parteneriatul cu Institutul Bancar Român se adaugă actiunilor de educatie financiară deja consacrate ale companiei noastre, precum XTB Academy. Ne bucurăm să avem un partener cu reputatia si expertiza IBR si ne propunem să mentinem această colaborare pe termen lung, pentru sustinerea educatiei financiare în România”, a declarat Bogdan Albu, Director General, XTB România.    

Evenimentul va avea loc între orele 9.30 – 15.00 la sediul IBR, sala Atrium, parter, str. Negru Vodă nr. 3, sector 3, Bucuresti si este destinat specialistilor din domeniul financiar-bancar interesati de tranzactionarea online pe pietele financiare, dar si celor care vor să facă din tranzactionarea pe aceste piete o profesie, devenind traderi individuali.Printre speakerii la acest eveniment se numără: Adrian Codîrlasu - AAFBR, Florin Cioaca - Traderion, Marius Ionescu – OTP Bank, Rodica Obancea - Hart Consulting, Bogdan Albu - XTB România, Claudiu Cazacu – XTB România si Răzvan Mihai - partener XTB România.

Conferinta este sustinută de CFA România si de AAFBR. Participantii vor primi certificate emise de IBR si XTB, cu CPD-uri (continuous professional development points).

Pentru agenda conferintei se poate accesa http://www.xtb.ro/money-management.

X-Trade Brokers Dom Maklerski este lider pe piata de brokeraj în Europa Centrală si de Est. Înfiintată în 2002, în Polonia, compania este activă pe piata din România din 2008, prin intermediul X-Trade Brokers Dom Maklerski Varsovia Sucursala Bucuresti S.A. (XTB România). Compania oferă acces la pietele valutare (forex), de mărfuri si de capital (actiuni si indici bursieri în pietele majore si cele emergente). XTB România oferă tehnologie de vârf clientilor săi prin intermediul platformelor de tranzactionare în versiune desktop si mobilă. Compania se implică activ în programe de educare pe teme de analiză tehnică si fundamentală, psihologia investitorului si managementul riscului. 

Prin tehnologie, educatie, suport individual si servicii de vârf pentru clienti, XTB România creează conditiile pentru succes. XTB România face eforturi constante pentru a îmbunătăti calitatea serviciilor pe care le oferă clientilor săi. Astfel, analistii XTB România sustin periodic prezentări pe teme relevante pentru pietele financiare si sunt disponibili zilnic pentru întâlniri cu clientii. În România, XTB România  este reglementată si supervizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).  www.xtb.ro
I
BR a fost fondat în 1991 de Banca Natională a României si Asociatia Română a Băncilor, fiind liderul în furnizarea programelor de training pentru specialistii din industria serviciilor financiare. De oferta de programe a IBR au beneficiat până în prezent peste 70.000 de profesionisti. Institutul are în portofoliu mai mult de 100 de tematici / cursuri / programe, cu recunoastere natională si internatională. Acestea sunt actualizate permanent si adaptate celor mai recente tendinte si evolutii pe plan international, în domeniul financiar.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Buffee
I suspope that sounds and smells just about right.
Pragya
I hate to be the killjoy but I aclaulty like the candid pic of her on the beach in Cabo better than this cover. Nia is a beautiful woman but this cover is not doing it for me.
Satchel
Okay I'm coincnved. Let's put it to action.
matzcrorkz
xKvnaz I am so grateful for your article post.Really thank you! Great.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar