transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-04-2014

Zitec deschide 6 programe de internship pe dezvoltare web si testare software

Zitec deschide 6 programe de internship pe dezvoltare web si testare software

Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicatii online, urmează să desfăsoare sase programe de internship, în perioada iulie – septembrie 2014, în urma cărora intentionează să recruteze noi colegi în departamentele de dezvoltare web si testare software.

Programele de internship sunt axate pe tehnologiile de programare web în PHP, Drupal, Magento, Ruby on Rails, .NET dar si pe testarea aplicatiilor software, Zitec oferind în prezent câte 2, respectiv 3 pozitii pentru fiecare dintre acestea. Candidatii interesati pot aplica pe cv @ zitec.ro până pe 15 mai 2014, selectia urmând să fie realizată după sustinerea unor teste de cunostinte, interviuri si completarea unui chestionar de personalitate.

„Am deschis 16 pozitii în cadrul programelor de internship, pentru care estimăm că se vor înscrie peste 450 de candidati. Cei selectati vor avea ocazia de a lucra alături de specialistii Zitec pe proiecte reale si deosebit de interesante si sperăm ca, la finalul stagiului, toti participantii să se alăture echipei”, a precizat Florentina Greger, HR Manager Zitec.

Programele se adresează tinerilor studenti si absolventi pasionati de dezvoltarea web, care sunt motivati să îsi construiască o carieră profesională în domeniu. Candidatii trebuie să aibă studii cu profil tehnic, cunostinte de bază de PHP, MySQL, C#, ASP.

NET, MS SQL Server, OOP, HTML, JavaScript, Apache sau Linux, potrivit programului pentru care aplică, si cunostinte avansate de limba engleză. Pentru anumite programe de internship (cum ar fi Ruby on Rails) sau testare, cunoasterea tehnologiei sau a conceptelor de testare software nu sunt obligatorii, dar reprezintă un avantaj. Zitec caută persoane atente la detalii, entuziaste si proactive, cărora le face plăcere să lucreze în echipă si, mai ales, care să se încadreze bine în spiritul echipei actuale.

În 2013, Zitec a derulat programe prin care membrii echipei au obtinut certificări profesionale specifice, au participat la conferinte nationale si internationale si au beneficiat de cursuri de training cu profil tehnic, dar si de programe de dezvoltare personală si organizatională.

Anul acesta, reprezentantii companiei vor aloca peste 20.000 euro pentru programe prin care membrii echipei să continue obtinerea de certificări profesionale de profil, să participe la conferinte pe teme specifice domeniului în care activează, dar si la cursuri de project management si programe de training soft skills.

„În 2014, ne-am propus să ne concentrăm atât pe dezvoltarea competentelor tehnice, 60% dintre training-uri fiind de profil tehnic, dar si pe soft-skills, 40% dintre acestea axându-se pe dezvoltarea abilitătilor”, a mai precizat Florentina Greger.

În prezent, echipa Zitec numără peste 90 de specialisti software, reprezentantii companiei estimând să ajungă la peste 120 de specialisti până la sfârsitul acestui an.

Zitec este una dintre companiile lider din industria IT din România, specializată în dezvoltarea de produse si aplicatii online complexe. Cu circa 50% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate în SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Italia sau Danemarca, succesul Zitec este confirmat si de referintele primite din partea unor clienti de top, precum JW Marriott, Mercedes-Benz, Amadeus, Altex România sau Network One Distribution. Zitec actionează ca un incubator tehnologic, si furnizează servicii si suport companiilor aflate în primele stadii de dezvoltare. Expertiza tehnologică, dezvoltarea de software si finantarea sunt principalele servicii oferite portofoliului actual de companii: Zipongo.com, VideoPublishing.com, HuddleHero.com, editura HAC!BD. Zitec dezvoltă, de asemenea, proiecte proprii, precum HotelPeeps.com, ZAFF.ro si Zidox.com. La adresa http://zit.ec/infographic10 puteti vizualiza un infografic privind evolutia companiei în cei 10 ani de activitate pe piata românească.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar