transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

inchirieri buldoexcavatoare

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-10-2015

Bergerat Monnoyeur anunta aniversarea a 30 de ani de productie a buldoexcavatoarelor Cat

Bergerat Monnoyeur anunta aniversarea a 30 de ani de productie a buldoexcavatoarelor Cat

Bergerat Monnoyeur Romania, dealer Cat de peste 80 de ani si reprezentant exclusiv al producatorului american Caterpillar in Romania, anunta aniversarea a 30 de ani de productie de buldoexcavatoare Cat. Evenimentul a fost sarbatorit de catre clienti, dealeri si angajati din toata lumea, Caterpillar organizand o ceremonie si o lansare speciala in fabrica din Leicester, Marea Britanie.

“Este un moment de mare bucurie atat pentru noi si Caterpillar, cat si pentru clientii Grupului Monnoyeur. Inca din 1991 suntem prezenti pe piata romaneasca ca dealer unic Cat si am trecut cu succes, alaturi de acest brand puternic, prin toate momentele economiei de piata. Bergerat Monnoyeur Romania este leader si datorita angajamentului Caterpillar de a imbunatati permanent productivitatea si fiabilitatea utilajelor Cat prin dotarea acestora cu tehnologii inovatoare, de ultima generatie”, a declarat Liviu Neagu, director general Bergerat Monnoyeur Romania.

BCP Desford, divizia companiei Cat de buldoexcavatoare, si-a inceput activitatea in luna septembie a anului 1985, primul model lansat fiind denumit 416. Acest model a fost vandut unui client din New Jersey, Statele Unite ale Americii. In ultimii 30 de ani au fost produse sapte serii de buldoexcavatoare Cat. In toata aceasta perioada Caterpillar a dezvoltat buldoexcavatoare ce au reusit de fiecare data sa fie net superioare modelelor anterioare, fiind mai puternice si mai fiabile.

Toate acestea au transformat acest utilaj intr-unul popular si versatil. Ce-a de-a 30-a aniversare este completata si de faptul ca anul acesta Caterpillar urmeaza sa produca buldoexcavatorul cu numarul 300.000.

Pentru a sarbatori aceste doua aniversari, Caterpillar a lansat doua noi buldoexcavatoare personalizate: 420F2 IT, un model center pivot fabricat exclusiv pentru piata americana, respectiv 432F2, un model side-shift de mare succes si in tara noastra Cele doua noi utilaje vor fi produse in fabrica din Desford si vor fi dotate cu accesorii de lux, inclusiv un volan de piele personalizat.

In cadrul evenimentului de lansare clientii si oaspetii au avut posibilitatea de a afla mai multe despre companie, despre portofoliul BCP Cat si au putut testa o parte dintre noile echipamente prezentate. Lansarea reprezinta un prilej important, nu doar pentru companie si pentru unitatile proprii de productie, dar si pentru comunitatea locala. Tony Carr, director al locatiei BCP Desford a declarat: "Suntem incantati sa sarbatorim aceasta importanta aniversare care reprezinta pentru noi un nou punct de referinta. In ultimii 30 de ani, buldoexcavatoarele Cat au evoluat intr-un mod impresionant. Fiecare noua serie a integrat caracteristici inovatoare, utile pentru clienti, ceea ce demonstreaza angajamentul nostru de a construi utilaje care ofera cea mai buna valoare clientilor nostri”.

Buldoexcavatoarele Cat sunt disponibile pe toate pietele lumii, compania Caterpillar avand centre de productie in trei orase: Desford (Marea Britanie), Thiruvallur (India) si Campo Largo (Brazilia).  Aceste centre sunt completate de o retea de circa 180 de dealeri Cat.

Unitatea de dezvoltare Caterpillar’s Building Construction Products se afla in Desford, in proximitatea orasului Leicester si este dedicata producerii de utilaje de constructii de mici dimensiuni, precum: buldoexcavatoare si compactoare. Unitatea a fost construita in 1952, fiind astfel prima investitie majora a Caterpillar in afara spatiului american. Inca din anul 2012 fabrica foloseste doar energie electrica generata de surse regenerabile. In anul 2014 unitatea din Desford a primit premiul The Queen’s Award for Enterprise for International Trade, cea mai mare distinctie acordata unei companii ce activeaza in Marea Britanie.

Astfel, Caterpillar a fost recunoscuta ca fiind o companie ce deruleaza programe de protejare a mediului inconjurator si programe de CSR, dar si ca unul dintre contribuitorii la exporturile realizate de Marea Britanie.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar