transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inseo servicii seo

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

inchirieri buldoexcavatoare

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-06-2015

Bittnet Systems incepe un parteneriat cu Citrix, lider global in aplicatii de securitate

Bittnet Systems incepe un parteneriat cu Citrix, lider global in aplicatii de securitate

Bittnet Systems, liderul pietei de training IT din Romania, si-a completat portofoliul de produse de securitate printr-un parteneriat cu Citrix, furnizor american de aplicatii de securizare si virtualizare a informatiilor, lider in industrie la nivel global, potrivit datelor International Data Corporation (IDC). Bittnet a semnat colaborarea in iunie a.c.

Bittnet a devenit partener Citrix in Romania in vederea diversificarii portofoliului de produse si servicii de securitate si virtualizare oferite clientilor, apropiindu-se tot mai mult de ideea de one-stop-shop in training-ul IT. Astfel, Bittnet devine partener certificat Silver Citrix Solution Advisor, ceea ce inseamna ca poate oferi clientilor sai solutii si traininguri Citrix.

Prin prisma acestui parteneriat, Bittnet se adapteaza la nevoile in continua schimbare ale clientilor. “Citrix este un jucator important din sectorul IT&C la nivel mondial. Avand in vedere tendintele de virtualizare si mobilitate ale companiilor din intreaga lume, consideram ca parteneriatul cu Citrix aduce valoare adaugata business-ului Bittnet. Astazi, este esential sa fii flexibil si eficient, in acelasi timp, in activitatea de zi cu zi. Ne asteptam ca, pe piata din Romania, cererea de solutii si traininguri Citrix sa creasca in urmatorii doi ani”, declara Mihai Logofatu, CEO al Bittnet Systems.Un prim rezultat al parteneriatului dintre Bittnet Systems si Citrix il reprezinta participarea expertului Citrix, Grega Zoubek, la evenimentul IT Training Fest, organizat de Bittnet pe 3 si 4 iunie, la Cluj. Reprezentantul Citrix a venit din Slovenia special pentru acest eveniment dedicat pasionatilor de tehnologie si training IT, unde a sustinut doua sesiuni practice de cursuri. IT Training Fest a reunit jucatori importanti din industria IT&C: Cisco, Amazon Web Services, Oracle si Citrix.

Bittnet Systems este o companie antreprenoriala romaneasca din sectorul IT, infiintata in 2007 si detinuta de fratii Mihai Logofatu (30 de ani) si Cristian Logofatu (34 ani). In aprilie 2015, a devenit prima companie IT din Romania listata la Bursa de Valori Bucuresti. Actionarii companiei sunt fratii Logofatu (64,66%), antreprenorul Razvan Capatina (20,42%), fondul de investitii polonez Carpathia Capital (10%) si alti investitori privati (4,93%).

Bittnet Systems ofera clientilor sai cursuri IT, servicii de implementare solutii IT (infrastructura de retea, routing, switching, servere, datacenter, virtualizare, securitate, teleprezenta sau wireless), dar si servicii de suport tehnic, fiind axata pe tehnologii noi si inovare. In 2014, Bittnet a atins o cifra de afaceri de aproximativ 8,2 milioane de lei (circa 1,8 milioane de euro), in crestere cu 23% fata de 2013, si un profit brut de 270.000 lei, in avans cu 27% fata de anul anterior. Pentru 2015, Bittnet Systems si-a propus sa atinga o cifra de afaceri de 4,4 milioane de euro. 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar