transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inseo servicii seo

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

inchirieri buldoexcavatoare

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-06-2015

CGS Romania a castigat premiul pentru outsourcer-ul anului

CGS Romania a castigat premiul pentru outsourcer-ul anului

CGS România a fost desemnată drept cea mai bună companie de Business Process Outsourcing a anului în România, în cadrul Galei Premiilor de Excelentă în Outsourcing (Romanian Outsourcing Awards- ROA), editia 2015, care a avut loc recent la Hotel InterContinental din Bucuresti.

Evenimentul, organizat de revista The Diplomat Bucharest, si-a propus să ofere o reală platformă de recunoastere si celebrare a succesului celor mai performante companii si manageri din domeniul serviciilor profesionale de externalizare: BPO, ITO si SSC din România. Au fost premiate companii si manageri în cadrul a 15 categorii distincte.

Capitalizând resursele umane disponibile si livrând, astfel, solutii de business peste nivelul pietei de outsourcing autohnone, CGS România a înregistrat o crestere a cifrei de afaceri cu 36,74% în 2014, fată de 2013.

De altfel, această politică a fost reflectată de câstigarea unui al doilea premiu la Gala ROA: Cristina Piscoci, Project Manager CGS România, a fost desemnată drept “Cel Mai Bun Specialist din Domeniul Outsourcing-ului”. 

Cristina a intrat în echipa CGS România în anul 2004, ca reprezentant customer care. si-a început cariera fără un minim de experientă în domeniu, însă dorinta si motivatia ei de a învăta au propulsat-o, în scurt timp, în topul celor mai performanti manageri.

Având la bază o cercetare riguroasă a performantelor companiilor ce definesc acest sector si un juriu format din nume grele ale mediului de afaceri, Guvern si institutii specializate, Romanian Outsourcing Awards reprezintă un reper pentru agenda evenimentelor care analizează si recunosc în mod real performantele din domeniul externalizării profesionale de servicii din România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar