transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

inchirieri buldoexcavatoare

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-01-2016

KFC deschide cel de-al doilea restaurant din Suceava, in urma unei investitii de 350.000 euro

KFC deschide cel de-al doilea restaurant din Suceava, in urma unei investitii de 350.000 euro

KFC inaugurează cel de-al doilea restaurant din Suceava. Fanii KFC vor găsi noul restaurant în cadrul Iulius Mall Suceava din strada Calea Unirii, numărul 22, la etajul 1, în zona de food court. Pentru această deschidere, KFC a realizat o investitie de 350,000 euro. Noul restaurant are o suprafată de 126 mp, creând astfel 25 de locuri noi de muncă.

„Cu prima deschidere KFC de anul acesta, suntem cu încă un pas mai aproape de fanii brandului. Extinderea retelei de restaurante este importantă pentru noi si încercăm să găsim locatii potrivite astfel încât să îi multumim pe toti cei ce vor să ne calce pragul”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.

Odată cu inaugurarea noului restaurant, reteaua KFC din România ajunge la un număr total de 58 de restaurante. Pentru mai multe detalii despre noutătile pregătite de KFC, accesati pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România si site-ul www.kfc.ro.

KFC Corporation, cu sediul în Louisville, Kentucky, este cel mai popular lant de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume.

KFC este recunoscut prin Reteta Originală, Extra Crispy, Kentucky Grilled Chicken si Extra Crispy Strips, Aripioare picante, Go Cups, Famous Bowls, Pot Pies, sandvisuri de pui proaspăt preparate, biscuiti si garnituri. Există peste 19,400 de locatii KFC în 120 de tări si teritorii din întreaga lume. KFC Corporation este subsidiară a Yum! Brands, Inc., Louisville, Ky. (NYSE: YUM.)

În România, lantul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenta pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network si numără 58 de restaurante atât în Bucuresti, cât si în alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC România operează si două restaurante la Chisinău, Republica Moldova.

Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky, detine peste 41,000 restaurante în peste 125 de tări si teritorii. Yum! ocupă locul 216 în lista Fortune 500, cu venituri de peste 13 miliarde de dolari. În 2014, Yum! a fost numit în top 100 Corporate Citizens de către Corporate Responsibility Magazine, fiind si unul dintre Aon Hewitt Top Companies for Leaders din America de Nord. Mărcile de restaurante detinute de companie - KFC, Pizza Hut si Taco Bell - sunt liderii globali în materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza si stil mexican. În afara Statelor Unite, Yum! Brands deschide în medie peste cinci restaurante noi pe zi, fiind astfel lider în dezvoltarea internatională de retail.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar