transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-01-2016

Kromatic a investit 4,5 milioane de euro intr-o spalatorie profesionala la Brasov

Kromatic a investit 4,5 milioane de euro intr-o spalatorie profesionala la Brasov

Promar Textil, una dintre cele mai importante companii de pe piata productiei de textile, anuntă intrarea pe segmentul spălătoriilor profesionale, prin deschiderea spălătoriei Kromatic din Brasov, în urma unei investitii de 4,5 milioane de euro si a unei perioade vaste de cercetare a potentialului de inovare în domeniu. Astfel, aceasta este prima spălătorie profesională din Europa care aplică tehnologia bazată pe radio frecventă în managementul textilelor HoReCa, fiind operatională începând cu octombrie 2015.

Producător de traditie, cu peste 25 de ani de experientă în productia de tricotaje pentru companii precum Max Mara, compania românească Promar Textil îsi extinde aria de expertiză prin deschiderea spălătoriei profesionale Kromatic Brasov. Astfel, compania îsi întregeste oferta cu o întreagă gamă de servicii aferente privind închirierea, întretinerea si igienizarea textilelor hoteliere si a echipamentelor de lucru pentru industrii variate, de la industria alimentară, la cea prelucrătoare si sectorul medical sau hotelier, cu certificarea calitătii serviciilor si respectarea celor mai stricte norme de igienă.  

„Decizia de a intra pe piata spălătoriilor a fost determinată, cu precădere, de potentialul de inovare si de dorinta de a valorifica experienta noastră în productia si întretinerea textilelor. După 4 ani de cercetare-dezvoltare am reusit să implementăm un sistem de management al textilelor râvnit de marile spălătorii europene cu traditie de peste 100 de ani”, a declarat Aurelian Moraru, director general Kromatic. 

Proiectul a luat nastere în urma unei investitii de 4,5 milioane de euro realizate în colaborare cu Innovation Norway, rezultând astfel una dintre cele mai inovatoare spălătorii din lume. 

Unicitatea sa în Europa si România este dată de integrarea tehnologiei RFID în sistemul logistic si în întregul său lant valoric, fapt ce generează numeroase beneficii atât pentru client, cât si pentru spălătorie. Sistemul RFID presupune identificarea textilelor hoteliere prin radio frecventă, generând servicii de o calitate superioară, trasabilitatea textilelor, inventarierea facilă si corectă, prelungirea duratei de viată a textilelor, eliminarea furturilor si nu numai.

 

“Beneficiile tehnologiei RFID sunt incontestabile: în mod normal, inventarul textilelor unui hotel de mărime medie presupune ca minim 4 persoane să se implice în numărarea acestora o zi întreagă, rezultatul final fiind incert datorită oboselii si a erorilor umane. Textilele care au microcip RFID sunt inventariate automat, eliminând erorile umane si costul cu timpul si cu personalul. Totodată, putem elimina chiar si pierderile datorate furturilor”, a adăugat, de asemenea, Aurelian Moraru. 
 
Întreagă informatie referitoare la textile este la un click distantă, disponibilă clientului pe platforma online dezvoltată de companie, ce oferă rapoarte precum Inventar activ, Spălări, Detectări antifurt, Uzură. Kromatic oferă spre închiriere o gamă variată de textile, de la lenjerie hotelieră, prosoape, halate, textile de restaurant, la uniforme de lucru si cămăsi de business, productie proprie.

În paralel sistemului RFID aplicat textilelor HoReCa, Kromatic a dezvoltat si sistemul Barcode pentru echipamentele de lucru, care permite trasabilitatea uniformelor cu ajutorul codurilor de bară si gestionarea acestora fără a necesita de la client o persoană dedicată cu predarea-preluarea acestora cum se procedează în mod traditional. Divizia de uniforme a companiei este foarte bine dezvoltată, beneficiind de capacitate proprie de productie a echipamentelor de lucru si, astfel, având flexibilitate în crearea colectiilor de uniforme pentru clienti si profesionalism în serviciul de reparatii al acestora. 

Respectând normele stricte de igienă din industria alimentară sau din spitale si clinici, având laborator propriu de testare a calitătii spălărilor si căutând mereu să inoveze si să eficientizeze managementul textilelor, spălătoria Kromatic din Brasov lucrează în acest moment cu hoteluri de 4-5 stele din România, precum Hilton, dar si cu mai multe companii din sectorul medical si din industrii precum cea alimentară, prelucrătoare, si nu numai.

Lansată pe piata locală la finele lui 2015, Kromatic este singura spălătorie din România si Europa care a eficientizat managementul textilelor prin tehnologia inovatoare bazată pe de radio frecventă (RFID). 

Compania oferă servicii profesionale de închiriere, întretinere si igienizare a textilelor hoteliere si a echipamentelor de lucru pentru toate marile sectoare industriale, precum industria alimentară, prelucrătoare, sectorul medical si cel hotelier, cu certificarea calitătii serviciilor si respectarea celor mai stricte norme de igienă (IFS, HACCP, etc.). 

Kromatic Brasov este parte a Promar Textil, companie românească cu peste 25 de ani de experientă în productia de tricotaje premiată cu Premiul National pentru Întreprinderi Mijlocii 2015 pentru activităti de servicii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar