transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inseo servicii seo

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Servicii deszapezire

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-10-2015

MasterCard incurajeaza startup-urile romanesti prin Start Path Global

MasterCard incurajeaza startup-urile romanesti prin Start Path Global

Startup-urile românesti sunt încurajate să viziteze standul MasterCard, în cadrul Internet & Mobile World 2015, pe 7-8 octombrie 2015, pentru a beneficia de consultanta expertilor MasterCard cu privire la Start Path Global. Programul, extins la nivel global în acest an, constă într-un parteneriat care se întinde pe sase luni si este conceput pentru a ajuta la dezvoltarea noii generatii de startup-uri axate pe comert si tehnologii financiare.

MasterCard Start Path a asigurat suport operational, oportunităti de parteneriate si investitii pentru peste 40 startup-uri, care de acum îsi pot aduce contributia la conturarea viitorului comertului.

“MasterCard are mare încredere în rolul pe care startup-urile îl pot avea în definirea serviciilor comerciale si impactul pe care îl pot avea asupra unui business. Comertul modern încurajează inovatia si creativitatea în a identifica noi abordări si solutii de optimizare a unui serviciu existent sau de a deservi o nisă de piată nouă. Dar stim că de la idee la lansare este un drum lung si foarte dificil. Prin Start Path, MasterCard ajută cele mai bune startup-uri să îsi dezvolte ideile de business în mod scalabil si profitabil. Dorim să promovăm ideile românilor la nivel global si sperăm să vedem curând mai multe startup-uri românesti în programul Start Path,” a declarat Gabriel Ghită, Head of New Business CEE, MasterCard Europe.

În fiecare trimestru, MasterCard Start Path va selecta o nouă grupă de până la 8 startup-uri, pentru începerea programului Start Path Global, de sase luni.

Procesul a fost conceput de asemenea manieră încât să ofere cât mai multă flexibilitate startup-urilor: acestea nu suportă niciun cost de capital si nu este necesar să se relocheze fizic, având acces la toate beneficiile unui parteneriat cu MasterCard indiferent de tara lor de provenientă. În plus, startup-urile beneficiază de acces imediat la peste 60 experti ai MasterCard, precum si la reteaua Start Path Partners, care înglobează mai mult de 20 companii, lidere în domeniile bancar, retail si tehnologic.

Pentru a afla mai multe informatii despre procesul de înscriere si despre initiativa MasterCard Start Path Global, consultantii MasterCard vă asteaptă cu detalii despre acest program la standul din cadrul expozitiei Internet & Mobile World 2015, 7 - 8 octombrie 2015.

MasterCard StartPath Global este o initiativă globală de sprijinire a startup-urilor aflate în stadii incipiente, ce dezvoltă, astăzi, noua generatie de solutii destinate pentru comert. Start Path a fost lansat la finele lui 2013, cu obiectivul de a ajuta startup-urile să colaboreze cu alte startup-uri similare, pentru a-si extinde afacerile mai repede decât ar putea pe cont propriu. Startup-urile pot beneficia de cunostintele unei retele globale de experti ai MasterCard, accesul la partenerii si clientii MasterCard, si de capacitatea de a inova pe marginea solutiilor furnizate de MasterCard.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Prashant
Hey There. I discovered your blog the use of msn. This is a very ntelay written article. I\'ll be sure to bookmark it and come back to read more of your helpful info. Thank you for the post. I will definitely return.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar