transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

inchirieri buldoexcavatoare

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-10-2015

Rubin 2000 a investit 250.000 euro pentru a deschide primul showroom dedicat echipamentelor laser Trotec

Rubin 2000 a investit 250.000 euro pentru a deschide primul showroom dedicat echipamentelor laser Trotec

Rubin 2000, unic distribuitor Trotec din Romania, anunta inaugurarea showroom-ului dedicat exclusiv echipamentelor laser Trotec. Showroom-ul este situat pe Bulevardul Theodor Pallady, nr. 287, obiect 3 a-b, camera E4, etaj 3, sector 3. In cadrul evenimentului de lansare, toti participantii au avut posibilitatea sa asiste la demonstratii live realizate cu ajutorul echipamentelor Rayjet (echipamentul laser compact, de birou), Speedy 300 Flexx (echipament unic, cu doua surse laser intr-o singura masina: sursa CO2 si sursa fiber), SpeedMarker (echipament galvo pentru marcare industriala complet automatizata) si SP500 (echipament din gama profesionala).

Cu o investitie de peste 250.000 euro, acest showroom aduce mai aproape de cei interesati echipamentele de calitate si cele mai noi inovatii in tehnologia laser. Trotec Laser ofera cea mai mare si cea mai inovativa gama de masini de gravare, taiere si marcare cu laser din industrie.

„Produsele Trotec sunt apreciate atat la nivel national, cat si la nivel international. Dat fiind interesul din ce in ce mai mare pentru echipamentele laser de la Trotec am decis sa investim intr-un showroom unde orice persoana interesata sa poata vedea, oricand, aparatele de ultima generatie oferite de compania austriaca” a declarat Florin Pantelimon, Managing Partner Rubin 2000.

„Cu ocazia lansarii am pregatit cateva demonstratii cu echipamentele laser Trotec, iar consultanti specializati vor fi prezenti in cadrul showroom-ului zi de zi pentru a oferi informatii tuturor celor interesati de achizitia de aparatura laser de inalta calitate.”

Trotec este liderul mondial in cercetarea si dezvoltarea tehnologiei laser si in producerea de echipamente laser cu sursa CO2 si fiber. Trotec ofera cea mai mare si cea mai inovativa gama de echipamente laser si galvo din industrie. Scopul companiei este acela de a ajuta clientii sa devina productivi si profitabili prin integrarea echipamentelor Trotec in afacerea lor.

Companie tanara si dinamica, Rubin 2000 este importator si distribuitor pentru o gama completa de produse din domeniul echipamentelor laser, a materialelor utilizate in publicitate si semnalistica si domeniul stampilelor. Impreuna cu Trotec, Rubin 2000 ofera solutii complete, integrate si personalizate pentru fiecare client.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Chiar daca esti multumit de viata care o duci si nu porti grija zilei de maine,da curs acestui anunt care te poate ajuta sa-ti completezi veniturile si chiar sa le dublezi.Vino sa lucrezi cu noi in echipa si tot ce a ramas vis,ti se va indeplini. Trimite INFO la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com si vei primi mai multe informatii.Totul depinde doar de tine.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar