transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inseo servicii seo

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

inchirieri buldoexcavatoare

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-06-2015

Solutia Ymens CRM gestioneaza informatii complete despre 1500 de fermieri pentru distribuitorul de seminte Caussade Semences

Solutia Ymens CRM gestioneaza informatii complete despre 1500 de fermieri pentru distribuitorul de seminte Caussade Semences

Ymens, primul broker de cloud din România, a implementat solutia cloud de gestiune a relatiilor cu clientii Ymens CRM, bazată pe functionalitătile Microsoft Dynamics CRM, în cadrul companiei de distributie de seminte agricole Caussade Semences. Ymens CRM asigură în prezent managementul eficient al informatiilor despre 1.500 de fermieri si aproximativ 200 de hibrizi de plante destinate culturilor agricole.

Grupul Caussade Semences este o companie multinatională care îsi concentrează toate resursele umane si financiare doar pentru satisfacerea nevoilor fermierilor privind asigurarea unei genetici de cea mai înaltă performantă. “Pentru o dezvoltare sustenabilă, atât a noastră, cât si a partenerilor nostri, am ales să utilizăm Ymens CRM, solutie cloud modernă si validată în piată, în care avem încredere că ne va ajuta să dezvoltăm relatii de succes pe termen lung cu fermierii si distribuitorii Caussade”, a declarat Iulia Cristea, Director Marketing al Caussade Semences România.

Distribuitorul de seminte beneficiază astfel, din luna mai 2015, de un sistem informatic integrat care cuprinde solutia de gestionare a relatiilor cu fermierii si distribuitorii Ymens CRM, precum si servicii de implementare, suport si mentenantă, adaptate necesitătilor companiei si cerintelor specifice din industrie. Expertiza si competentele avansate detinute de Ymens în segmentul CRM sprijină Caussade Semences să gestioneze eficient informatii esentiale pentru activitatea companiei despre fermieri, de la distributia de hectare per fermier până la tipul culturilor agricole cultivate.

Alina Georgescu, Sales Director Ymens: “Caussade Semences este o companie dedicată inovatiei. De data aceasta, echipa Caussade a ales să pună tehnologia în slujba cresterii eficientei si a vizibilitătii din activitatea de distributie a semintelor agricole către fermieri.

Acest proiect demonstrează încă o dată că, indiferent de dimensiunea sau domeniul de activitate al unei companii, succesul în business se construieste prin relatiile de încredere, pe termen lung, cu clientii. Ymens CRM reprezintă nucleul activitătilor de vânzări, marketing si servicii de tip customer care ale clientilor nostri si ia forma unui instrument informatic intuitiv, cu o interfată prietenoasă si usor de folosit. Suntem încântati să contribuim semnificativ, prin parteneriatul cu Caussade Semences, la optimizarea operatiunilor din domeniul distributiei de materie primă agricolă si, totodată, să dezvoltăm permanent expertiza specialistilor Ymens în zona de CRM, prin servicii precum analiză de business, consultantă, implementare, asistentă tehnică sau mentenantă în domenii dintre cele mai variate.”

Cu Ymens CRM, Caussade Semences îsi propune un spor semnificativ de eficientă si productivitate în relatia cu fermierii, câstigând vizibilitate completă asupra acestora, cât si asupra fortei de vânzări si a performantelor obtinute în functie de regiune si de speciile de plante promovate. Mai mult, rapoartele pe care Ymens CRM le pune la dispozitia managementului companiei aduc o mai bună întelegere a tipului de culturi în functie de regiune si de sezonalitate, mai multă claritate în relatia cu fermierii, precum si posibilitatea de a actiona proactiv în colaborarea cu acestia. Nu în ultimul rând, fiind o solutie cloud, Ymens CRM oferă totodată avantajul unor costuri operationale si de administrare reduse.

“Prin natura si specificul activitătii noastre, este esential să avem o colaborare de succes cu fermierii si să anticipăm permanent necesitătile si planurile lor cu privire la culturile agricole. Ymens a înteles specificul necesitătilor noastre de business si, prin analiza obiectivelor noastre, a personalizat si adaptat aplicatia cloud de gestiune a relatiilor cu clientii conform specificului acestei industrii, oferindu-ne o solutie completă, capabilă să acopere lucrul cu foarte multe informatii variabile si, în acelasi timp, usor de utilizat de către întreaga echipă”, a declarat Iulia Cristea, Director Marketing al Caussade Semences România.

Parteneriatul dintre Ymens si Caussade Semences vine în contextul evolutiei pozitive a pietei locale de CRM din ultimul an. Tendinta de furnizare a solutiilor CRM în modelul SaaS (Software ca Serviciu) a devenit evidentă la nivel global încă de acum câtiva ani -  conform Gartner, 47% din totalul sistemelor CRM au fost vândute sub formă de servicii în 2014, iar segmentul este estimat să înregistreze o crestere sustinută în următorii ani. În ansamblu, întreaga piată mondială de CRM s-a ridicat la 23,2 miliarde de dolari anul trecut, potrivit studiilor de piată.

YMENS este primul broker de cloud din România care oferă solutii de cloudsourcing. Acestea permit companiilor să externalizeze întreaga infrastructură IT în cloud si să beneficieze în acelasi timp de o suită completă de solutii de consultantă suport, administrare si mentenantă, alături de servicii asociate precum BPO (business process outsourcing), AMS (application management services) sau IT outsourcing. Platforma de tehnologie cloud Ymens a fost dezvoltată în urma unei investitii de un milion de euro. Ymens oferă solutii personalizabile, compatibile si interconectate care contribuie la eficientizarea afacerilor românesti.

Cloud-ul este o infrastructură IT aflată într-un data center care oferă, printre altele, platforme integrate de aplicatii dedicate companiilor. Solutiile cloud pot fi accesate online, direct din browserul de internet de pe laptop sau desktop pe mobil sau tabletă, prin intermediul unor aplicatii dedicate.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar