transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-03-2024 4.5892 lei 4.971 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-05-2014

Pietele financiare la inceput de saptamana - privire de ansamblu - analiza TeleTrade

Pietele financiare la inceput de saptamana - privire de ansamblu - analiza TeleTrade
 Alte stiri la aceasta categorie

Potrivit datelor publicate de Ministerul comertului SUA, in aprilie, numarul de locuinte noi a crescut cu 13.2% pana la 1070000unitati. Acest salt a fost determinat de cresterea numarului de locuinte multifamiliale (43%), in timp ce numarul de locuinte pentru o singura familie a crescut cu numai 0.8%. Fata de anul trecut, constructia de locuinte s-a extins cu 26.4%, se arata in analiza realizata de TeleTrade - www.teletrade-dj.ro.

De asemenea, in aprilie, numarul de autorizatii pentru constructia de locuinte a crescut cu 8% fata de luna trecuta pana la 1080000 unitati. Economistii estimau o crestere a numarului locuintelor pana la 980K, alaturi de o extindere a numarului de autorizatii la 1010000 unitati.

Potrivit raportului publicat de Thomson-Reuters si Michigan Institute, in mai, indicele preliminar al increderii consumatorilor americani a scazut de la 84.8 la 81.8 puncte. Conform prognozelor
medii ale expertilor, acesta trebuia sa creasca pana la 84.7.

O analiza mai detaliata a acestuia inregistreaza:

- Indicele asteptarilor inflationiste in urmatorii 5 ani a inregistrat, in mai, +2.8%.



- Indicele asteptarilor inflationiste in urmatoarele 12 luni, in mai: +3.2%.

- Indicele preliminar al asteptarilor: 73.2.

- Indicele preliminar al conditiilor actuale, in mai: 95.1.

Reprezentantul ECB, Coeur: ratele mici ale dobanzii implica riscuri.

Dupa cum a afirmat astazi reprezentantul BCE, Coeur, redresarea economica din zona euro trebuie sa fie sprijinita prin rate ale dobanzii scazute. Acesta a recunoscut faptul ca mentinerea ratelor la acest nivel pe parcursul unei perioade mai lungi implica anumite riscuri, insa a asigurat ca BCE dispune de nenumarate instrumente pentru a face fata acestor riscuri.

"China ar putea sa atinga in acest an nivelul tinta de crestere a comertului de 7.5%, bazandu-se pe cresterea economiei mondiale si sprijinul politicilor guvernamentale.", a declarat secretarul Ministerului comertului.

"Evaluez cu un optimism prudent indicatorii comerciali", a declarat Shen Danuang. “Desi exista incertitudini, tendinta generala este evidenta". Astfel, acesta este increzator de faptul ca va reusi sa atinga obiectivele stabilite la inceputul acestui an. De asemenea, oficialul ministerului Comertului a afirmat ca ultima depreciere a valutei chineze nu trebuie interpretata drept o urmare a cresterii exporturilor chineze.

Piata Valutara

EUR/USD Potrivit Rabobank paritatea EUR/USD ar putea ajunge sa se tranzactioneze la nivelul $1.35/34 pana la sfarsitul anului. "Continuam sa credem ca numai aprecierea dolarului ar putea asigura o scadere constanta a paritatii EUR/USD. In acelasi timp, slabiciunile inregistrate recent pe pietele de actiuni si obligatiuni periferice ar putea insemna ca cursa pentru aceste active s-a incheiat, fapt ce ar putea afecta in perspectiva si dinamica valutei euro".

"Intre timp, suntem de parerea ca in saptamanile urmatoare, paritatea EUR/USD se va tranzactiona in limitele intervalului $1.37-$1.39. Estimam ca pana la sfarsitul anului, paritatea se va intoarce la regiunea $1.35/34, desi aceasta ar presupune o imbunatatire generala a sentimentului fata de USD."

GBP/USD Primul eveniment fundamental importat din aceasta saptamana il reprezinta publicarea inflatiei din UK. Asteptarile sunt pentru o crestere, in termeni anuali, pana la 1.7% (1.6% valoarea actuala). Ramane de vazut daca lira se va aprecia din nou, inainte de publicarea datelor economice, cum s-a intamplat in majoritatea cazurilor in ultimul an.

AUD/USD Se pare ca un top este in formare, pretul nereusind sa se mentina peste nivelul de rezistenta $0.9400. Din punct de vedere tehnic, o strapungere a nivelului de suport $0.9323 (MA 200 pe H4) ar confirma acest top.

USD/JPY S-a depreciat pe parcursul sesiunii asiatice de astazi. Cauza principala a acestei scaderi a reprezentat-o deprecierea indicilor bursieri asiatici. Un eveniment fundamental de importanta maxima, in aceasta saptamana, este sedinta Bancii Japoniei (miercuri ora 10.00). O mentinere a politicii monetare actuale ar duce, cel mai probabil, la o continuare a aprecierii yenului.

Actiunille Asiatice

Principalii indici bursieri asiatici sunt in depreciere dar cauzele fundamentale pentru aceasta scadere nu sunt evidente. Vanzarea ar putea fi determinata de factori sezonieri.

Actiunile Americane

Principalii indici bursieri americani sunt intr-o usoara scadere dupa ce joi S&P 500 a demonstrat cea mai mare scadere din ultima luna. Astazi, indicii sunt sub presiune dupa ce datele prezentate de Universitatea din Michigan au aratat o scadere a indicelui de incredere a consumatorilor. Cu toate acestea, scaderea a fost compensata de cresterea peste asteptari a numarului de aprobari pentru constructii in SUA.

Piata de Obligatiuni

Dobabda obligatiunilor Americane pe 10 ani a crescut la 2.52% (+1 basic points).

Dobanda obligatiunilor Germane pe 10 ani a crescut la 1.33% (+2 basic points).

Dobanda obligatiunilor din Marea Britanie pe 10 ani s-a mentinut la 2.56% (+0 basic points).

Piata de Marfuri

Petrol

Pretul petrolului se afla in crestere pe fondul escladarii tensiunilor din Ucraina, in timp ce cresterea productiei de petrol din Libia limiteaza dinamica ascendenta a pretului. Fortele armate ucrainene isi continua operatiunea din sudul tarii, in conditiile in care UE si SUA ameninta Rusia cu impunerea de noi sanctiuni daca alegerile prezidentiale din 25 mai vor fi impiedicate.

"In perioada premergatoare alegerilor prezidentiale din Ucraina, tensiunile interne vor creste. Chiar si dupa aceea, situatia nu se va calma imediat.", a declarat analistul Commerzbank, Eugen Weinber.

Intre timp, Libia a reusit sa creasca productia de petrol pana la 300.000 barili pe zi. Iranul se afla in procesul de reducere a exporturilor de petrol pana la volumul de 1mln barili pa zi, stabilit in cadrul acordurilor cu statele europene vestice in noiembrie, 2013.

In acelasi timp, Agentia Internationala de Energie a crescut prognoza privind cererea de petrol OPEC pentru trimestrul doi al anului curent cu 140mii barili pe zi, pana la 30.7mln barili pe zi. Costul contractelor futures iunie pentru petrolul WTI a crescut la $102.12 barilul pe NYMEX. Pretul contractelor futures, iunie, pe petrolul Brent a crescut cu 32 centi la $109.41 barilul pe

Aurul

Pretul aurului se afla in scadere deja a doua zi la rand, intrucat datele pozitive privind piata imobiliara a SUA au intarit increderea in economia americana si au generat o scadere a cererii pentru aur. Costul contractelor futures pe aur, iunie, a scazut la $1294 pe COMEX.

Evenimente Majore ale Sesiunii (time GMT)

10:00 Eurozone ECB's Jens Weidmann Speaks

12:00 Eurozone Construction Output, m/m +0.1%

12:00 Eurozone Construction Output, y/y +6.7%

13:00 Germany Raport lunar Bundesbank

Toate materialele publicate incluzand date, cotatii si grafice au doar scop informational, TeleTrade oferind doar un serviciu de interpretare. Acest material nu constituie si nu ar trebui sa fie inteles ca indurmare pentru investitie si nici ca recomandare pentru cumpararea sau vanzarea oricarui instrument financiar,nici sa afecteze alte tranzactii sau acte legale. Informatia publicata este obtinuta de TeleTrade de la surse considerate a fi de incredere si precise, dar nu este nici o garantie ca acesta este cazul. Informatiile, datele sau opiniile continute in acest document se pot modifica fara o notificare prealabila.

TeleTRADE declina orice responsabilitate sau garantie pentru acuratetea, actualitatea, caracterul adecvat sau complet al materialului si pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, inclusiv, dar fără a se limita la, orice pierdere de profit, care poate apărea direct sau indirect din utilizarea sau increderea intr-un astfel de material. Performantele anterioare sau performantele trecute simulate nu sunt un indicator fiabil al rezultatelor viitoare, si indicatorii de prognoză nu sunt un indicator de încredere pentru performanta viitoare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz
agJoDY Very neat post.Much thanks again. Cool.
high quality backlinks
evgZdo Muchos Gracias for your blog.Really looking forward to read more. Keep writing.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar