transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-02-2014

Accace - afaceri de peste 1,1 mil. euro Ón Romania, in 2013

Accace - afaceri de peste 1,1 mil. euro Ón Romania, in 2013
 Alte stiri la aceasta categorie

Accace, una dintre principalele companii de externalizare şi consultanţă de afaceri din regiune, a înregistrat în 2013 afaceri de peste 1,1 milioane de euro în România, în creștere cu 30% față de anul anterior. Potrivit reprezentanților companiei, cea mai mare creștere a fost înregistrată pe segmentul de contabilitate, întrucât companiile private au înțeles beneficiile externalizării serviciilor către furnizori dedicați, dar și pe divizia de taxe, domeniu în care un număr tot mai mare de companii au nevoie de consultanță.

De altfel, piața de externalizare a serviciilor de contabilitate din România înregistrează în prezent un ritm de creștere accelerat și concurează cu celelalte state din regiune, precum Cehia, Slovacia, Ungaria sau Polonia, cunoscute deja datorită gradului mai ridicat de maturizare al pieței locale. 

„Anul trecut am avut o creștere semnificativă în România, astfel că am depășit cifra de afaceri de 1 milion de euro pe plan local. Considerăm că această creștere a venit ca urmare a poziționării solide a companiei ca furnizor de încredere în ceea ce privește externalizarea serviciilor de contabilitate și salarizare, dar și în domeniul consultanței fiscale”, a declarat Bogdan Badea, Managing Director Accace în România.

Pentru acest an, compania estimează un avans mai mare al business-ului, odată cu digitalizarea serviciilor de contabilitate și salarizare

Pentru a ține pasul cu dezvoltarea tehnologică, dar și pentru reducerea costurilor și îmbunătățirea proceselor interne, Accace va miza în acest an pe digitalizarea serviciilor de contabilitate și salarizare, lansând aplicațiile e-accounting, respectiv e-payroll.

„Majoritatea companiilor locale își desfășoară activitățile de contabilitate informatizat, însă de cele mai multe ori introducerea documentelor contabile în sistemele de gestiune este realizată manual, ceea ce presupune un volum mare de muncă și posibilitatea apariției de erori. sOdată cu digitalizarea instrumentelor contabile, crește gradul de eficiență și transparență în cadrul companiilor, iar pentru acest an estimăm o creștere a cererii de servicii de acest gen”, a mai spus Bogdan Badea.

Aplicația e-accounting permite procesarea electronică a documentelor contabile, care sunt apoi stocate în arhive electronice, fapt ce oferă flexibilitate și stabilitate în activitățile contabile.

Aceleași avantaje sunt oferite și pentru zona de salarizare de aplicația e-payroll, ce permite procesarea și stocarea fluturașilor de salariu în format electronic. Ambele aplicații oferă o securitate sporită a datelor, activitățile fiind monitorizate în mod automat.

Cu o experiență vastă în externalizare și consultanță în regiunea Europei Centrale și de Est, Accace oferă în prezent aceste servicii și la nivel mondial, atât prin intermediul birourilor din România, Republica Cehă, Germania, Ungaria, Polonia, Slovacia, Ucraina şi Marea Britanie, precum şi în alte 12 ţări prin partenerii săi stabili, respectiv în Austria, Brazilia, Bulgaria, Croaţia, China, India, Luxemburg, Olanda, Rusia, Serbia, Slovenia şi SUA. 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar