transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-05-2024 4.5756 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-12-2014

Barrier a investit 750.000 de euro pentru noua capacitate de productie a usilor de garaj

Barrier a investit 750.000 de euro pentru noua capacitate de productie a usilor de garaj
 Alte stiri la aceasta categorie

Barrier, liderul de piata in productia de tamplarie termoizolanta din PVC, a lansat recent o noua divizie. 750.000 de euro au fost investiti pentru a demara productia usilor pentru garaj, proces care vine in completarea portofoliului existent de produse destinate inchiderilor pentru constructii civile si industriale.

Capacitatea de productie de care dispune noua divizie a companiei producatoare Barrier este de 5.000 de usi si 10.000 de rulouri anual.

„Dezvoltarea liniei de productie a usilor de garaj a venit ca un pas firesc in completarea portofoliului nostru de produse, cat si pentru consolidarea brand-ului Barrier. Pentru anul 2015, estimam ca vom produce circa 3.000 de usi si 5.000 de rulouri. Toate aceste categorii de produse pe care le dezvoltam sunt atent proiectate pentru a satisface cerintele utilizatorilor din categoria premium si lux, de aceea vor fi executate folosind materiale si componente de cea mai buna calitate si linii de productie la cel mai inalt nivel tehnologic existent in Romania. In acelasi timp, avem in vedere si realizarea de produse personalizate, unicat, dar si timpi de livrare foarte mici, plus servicii suplimentare asociate noilor pachete de produse Barrier.”, a spus Adrian Garmacea, directorul general al companiei producatoare Barrier.

Linia de productie va oferi urmatoarele sisteme de inchidere si protectie pentru ferestre, cat si pentru caile de acces pentru vehicule sau pentru cele pietonale: usi sectionale pentru garaje individuale; usi sectionale pentru utilizare comerciala, cladiri publice sau alte cai de circulatie de uz intensiv; usi sectionale industriale, cu configuratii si alcatuire speciala, de dimensiuni mari sau regim de lucru greu; rulouri exterioare pentru ferestre , cu caseta aplicata sau suprapusa pe fereastra; usi tip rulou pentru garaje individuale; usi tip rulou pentru utilizari comerciale sau industriale; obloane pentru ferestre; automatizari pentru toate categoriile de produse; automatizari pentru cai de acces complementare celor montate direct pe usi sau rulouri, precum : automatizarile pentru porti de incinta, barierele de circulatie auto, sistemele de control acces etc.Brandul Barrier (www.barrier.ro) este produs de catre compania Electric Plus din Bacau, primul atelier de productie fiind infiintat in anul 2003. In prezent, produsele Barrier sunt fabricate in cel mai modern centru de productie din tara, in care lucreaza 400 de persoane si care are o capacitate de 700 de ferestre/zi.  Produsele Barrier sunt disponibile atat pe piata din Romania, cat si in Italia, Franta, Belgia sau Germania.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar