transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-12-2013

BEI a acordat CEC Bank a doua transa din imprumutul de 45 milioane euro, in vederea sprijinirii IMM-urilor

BEI a acordat CEC Bank a doua transa din imprumutul de 45 milioane euro, in vederea sprijinirii IMM-urilor
 Alte stiri la aceasta categorie

Banca Europeana de Investitii (BEI) a acordat CEC Bank a doua transa, in valoare  de 30 milioane euro, din imprumutul de 45 milioane euro destinat finantarii intreprinderilor mici si mijlocii (IMM-urilor), societatilor cu capitalizare de piata medie si entitatilor publice care activeaza in industrie si servicii, inclusiv turism si infrastructura. O prima transa in valoare de 15 milioane euro a fost acordata in luna iunie 2013.

Acest imprumut este in acord cu prioritatile BEI care vizeaza un acces mai facil la finantarea pe termen lung, in special a IMM-urilor. In acelasi timp, imprumutul contribuie la reducerea efectelor crizei financiare si sustine cresterea, stimuland restructurarea, consolidarea si diversificarea economiei, precum si sporirea pe termen lung a competitivitatii prin cresterea disponibilitatii imprumuturilor pe termen lung.

Domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank, a subliniat faptul ca noile produse de creditare dezvoltate de banca in baza parteneriatului cu BEI au menirea de a facilita accesul la finantare al intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) si al societatilor cu capitalizare de piata medie, contribuind astfel la stimularea activitatii economice si imbunatatirea cresterii economice si a perspectivelor de angajare in Romania. CEC Bank sustine totodata cresterea absorbtiei fondurilor acordate Romaniei de catre Uniunea Europeana (UE), prin cofinantarea de proiecte dezvoltate cu finantare UE.

“Banca noastra confirma inca o data implicarea activa in finantarea companiilor, continuand sa sustina IMM-urile, companiile cu capitalizare de piata medie si autoritatile administratiei publice locale (AAPL) care intentioneaza sa implementeze proiecte de investitii in diverse domenii”, a adaugat domnul Ghetea. Prin aceasta colaborare, CEC Bank garanteaza beneficiile implicarii BEI oferind forme avantajoase de finantare pentru clientii eligibili.

Domnul Dietmar Dumlich, responsabil BEI pentru operatiunile de creditare din Romania, Bulgaria si Cipru, a confirmat ca sprijinul pentru finantarea proiectelor promovate de catre IMM-uri si societati cu capitalizare de piata medie este un obiectiv prioritar al BEI in Romania, in conditiile in care aceste sectoare reprezinta motorul cresterii si inovatiei.CEC Bank si-a definit ca prioritate strategica finantarea IMM-urilor si AAPL-urilor, banca inregistrand in primele 10 luni ale anului o crestere de 6,21% a finantarilor oferite persoanelor juridice. In aceasta directie, de la inceputul anului, CEC Bank a primit aprobare de la institutiile financiare internationale pentru sume in valoare totala de 70 milioane euro, acestea reprezentand oportunitati de finantare pentru clientii persoane juridice, in conditii de cost atractive si maturitati adaptate nevoilor specifice ale acestora.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar