transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-09-2024 4.4826 lei 4.9737 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-12-2013

Colegiul Nautic Roman anunta o noua sesiune de admitere, pe 21 decembrie 2013

Colegiul Nautic Roman anunta o noua sesiune de admitere, pe 21 decembrie 2013
 Alte stiri la aceasta categorie

Colegiul Nautic Român, singura institutie românească de educaţie şi instruire în domeniul maritim offshore membră a IMCA - International Maritime Contractors Association si Nautical Institute London, oferă pachete integrate de formare și specializare a ofițerilor de punte și a ofițerilor mecanici, care permit absolvenților să intre pe piaţa maritimă internaţională.

Colegiul Nautic Român a investit recent 200.000 Euro în noul Centru de Poziţionare Dinamică DP & Offshore, primul de acest gen din sud-estul UE, unde personalul navigant brevetat învaţă să folosească sisteme utilizate la bordul navelor care operează în domeniul offshore. Colegiul aduce pe piață o formulă nouă, mai eficientă și mai competitivă decât cea tradițională, care folosea modelul vechii flote românești. Programele Colegiului Nautic Român pentru ofițer de punte, respectiv ofițer mecanic sunt de tip ”vocațional” și însumează peste 2000 de ore fiecare, fiind orientate strict pe competențe profesionale, înlocuind excesul de teorie, cu scenarii pe simulator și comunicare în limba engleză maritimă. Prezența la cursuri este obligatorie, fiecare cadet al Colegiului Nautic Român având obligația de a parcurge o medie minimă de 100 de ore de simulator și peste 400 de ore de engleză maritimă.

”Primul salariu al unui ofițer de marină comercială se situeaza între 1500 și 2000 de dolari (USD) pe lună. O carieră în domeniul maritim este stabilă, creşte natural și oferă pe parcurs alternative de a avansa, fiind din aceste puncte de vedere o carieră de invidiat. Pe navele comerciale, profesiile de bază sunt cele de ofițer de punte, respectiv ofițer mecanic, cu perspectivă de avansare până la comandant, respectiv șef mecanic, într-un orizont de 7-8 ani.

Așa cum indică statisticile recente din domeniu, la maturitatea profesiei, se ating salarii de cca. 100.000 USD pe an.” declară Conf.dr.Stelian Cojocaru, directorul Colegiului Nautic Român din Bucureşti.

În cadrul Colegiului Nautic Român s-au înmatriculat până acum 244 de cadeți iar numărul de cadre didactice este de peste 20. Dintre absolvenții colegiului, până în prezent 25% au susținut cu succes examenul de obținere a brevetului, jumătate dintre aceștia fiind deja pe mare, restul de 75% fiind în curs de finalizare a anului de practică ambarcată.

“Vârsta medie la admiterea în Colegiul Nautic Român este de 27,5 ani, majoritatea celor care se orientează către acest tip de programe fiind absolvenți ai unei facultăți care doresc o reconversie ori persoane care navighează deja pe funcții inferioare. Această medie de vârstă relevă faptul că o parte din tinerii absolvenți de liceu se orientează iniţial spre programe universitare, pentru ca ulterior să reconsidere această opțiune” spune Conf.dr.Stelian Cojocaru, directorul Colegiului Nautic Român din Bucureşti.

Baza de simulare a Colegiului Nautic Român este unică în România și include o punte de navigație tip ”Full Mission Bridge” pentru toate tipurile de nave comerciale. În plus, această punte integrează trei console de poziționare dinamică (DP) pentru navele care execută misiuni în industria offshore, precum și primul simulator virtual 3-D al compartimentului mașini, în pachetul de simulare fiind inclus și compartimentul mașini al unei nave de tip offshore ultramodernă.

Tot în premieră, Colegiul Nautic Român promovează produsul bancar ”Gaudeamus Nautic”, care oferă candidaților un suport financiar pentru achitarea taxelor de şcolarizare de până la 10.000 de euro, cu perioadă lungă de rambursare, de până la 10 ani şi o rată începând cu 25 de euro pe lună.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Rafindra
cu respect dolmnue,80% dintre cei care aleg sa faca politica sunt infractori sau sustin anumite grupuri de interlopi pana cand acest lucru nu dispare din viata politica Romania nu are mari sanse sa prospere !!!! cu respect
Vetri
Mihail Brinzea30 iulie 2010Intrucat au existat multe scroiitali cu privire la posibilitatea de a veni la Scoala de Vara insotit/a si intrebari cu privire la costuri pentru insotitori, precum si intrebari cu privire la posibilitatea de a participa la Scoala de Vara fara masa si cazare, facem urmatoarele precizari:1. Costurile de masa si cazare pentru insotitori sunt de 280 Lei. Va rugam sa completati un formular de inscriere si pentru persoana insotitoare precizand numele persoanei pe care o insoteste. 2. Costurile pentru cei care doresc sa participe la lucrarile Scolii de Vara fara masa si cazare sunt 290 Lei si acopera, plata lectorilor, mapa cu materiale, pauzele de cafea, costuri de logistica a salii.Cu deosebita consideratie,Mihail Brinzea
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar