transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-10-2015

Euromoney: UniCredit Bank, cea mai buna banca de Cash Management din Romania in 2015

Euromoney: UniCredit Bank, cea mai buna banca de Cash Management din Romania in 2015
 Alte stiri la aceasta categorie

UniCredit Bank a fost desemnată "Cea mai bună bancă de Cash Management" din România, în cadrul sondajului Euromoney 2015 pentru Cash Management, la care au participat clienti ai tuturor băncilor din tară.

Realizat la nivel global si considerat un barometru al calitătii serviciilor în domeniul bancar si al pietelor de capital, “2015 Euromoney Cash Management Survey” a avut rezultate spectaculoase privind perceptia fată de grupul UniCredit, în particular în Europa Centrală si de Est. Astfel, UniCredit a fost declarată banca numarul 1 în Cash Management în sapte tări din CEE în care grupul are operatiuni - respectiv România, Cehia, Croatia, Ungaria, Turcia, Slovenia, Serbia - si Austria, în urma centralizării opiniilor transmise de reprezentantii a 27.000 de companii internationale. 

„Suntem mândri si onorati de acest premiu, prin care se reconfirmă atentia pe care o acordăm clientilor nostri. Aceasta recunoastere vizează aria serviciilor de Cash Management, dar si eforturile permanente ale echipei UniCredit Bank. Multumim clientilor nostri pentru încrederea pe care ne-o acordă, feedback-ul lor continuu ajutându-ne să le oferim solutii performante adaptate nevoilor reale de business în aria de Cash Management”, a declarat Maria Gheorghiu, Head of Cash Management în cadrul UniCredit Bank.

Pentru UniCredit România rezultatul marchează o evolutie importantă fată de cel din anul precedent, 2014, si se datorează efortului comun al echipei si calitătii serviciilor oferite de UniCredit Bank.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu reteaua cea mai extinsă din Europa Centrală si de Est si una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Bank este un "one-stop-shop" pentru servicii financiare, deservind mai mult de 560.000 de clienti.

Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management si UniCredit Business Integrated Solutions.

Euromoney Magazine este o publicatie cu aparitie lunară, apreciată la nivel mondial ca una dintre cele mai respectate surse de informatii cu privire la tendintele înregistrate în domeniul bancar international si cel al pietelor de capital. Euromoney realizează anual sondaje de opinie pentru serviciile de cash management, trezorerie si financiare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Cum sa faci bani usor! Cu ceva inteligenta, poti invata simplu cum sa faci bani usor. Noi suntem o echipa in plina ascensiune si inca mai avem nevoie de persoane serioase cu care sa colaboram. Cu noi poti invata pas cu pas cum sa faci bani usor. Iti trebuie doar seriozitate, calculator si conexiune la internet! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar