transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-02-2014

Fondul Proprietatea a organizat o conferinta despre guvernanta corporativa pentru companiile din portofoliu

Fondul Proprietatea a organizat o conferinta despre guvernanta corporativa pentru companiile din portofoliu
 Alte stiri la aceasta categorie

Franklin Templeton Investment Management Limited UK, sucursala Bucuresti, în calitate de Administrator Unic si Manager de Fond al S.C. Fondul Proprietatea S.A. (“Fondul”) anuntă că a organizat, pe 11 februarie 2014, în Bucuresti, a doua conferintă despre guvernanta corporativă, axată pe separarea rolurilor si responsabilitătilor între managementul executiv si consiliile de administratie ale companiilor de stat.

Conferinta a început cu o scurtă prezentare a Fondului Proprietatea, urmată de prezentarea experientei în domeniul guvernantei corporative a companiei cehe Pegas Nonwovens, sustinută de Marek Modecki, membru al Consiliului de Administratie, si de Frantisek Rezac, CEO. Acestia au oferit o prezentare generală a modului în care functionează consiliul si managementul executiv al companiei, a responsabilitătilor si a relatiei cu actionarii. Ei au subliniat nevoia de a stabili o relatie de încredere si competentă între toate partile interesate în vederea unei functionări eficiente a companiei.

Dr. Peter Jansen MBA, lector la London School of Business and Finance, a sustinut în continuare o prezentare cuprinzătoare despre importanta si impactul guvernantei corporative asupra diferitilor stakeholderi. Dr. Jansen a vorbit despre principiile cheie ale guvernantei corporative, cum ar fi răspunderea, responsabilitatea, transparenta, impartialitatea, independenta si integritatea.

Dl. Greg Konieczny, Manager de Fond al Fondului Proprietatea, a sustinut o prezentare despre modurile de a stimula managerii prin optiuni pe actiuni, ca o componentă variabilă a remuneratiei acestora.

“Îmbunătătirea guvernantei corporative a companiilor din portofoliu a fost una dintre prioritătile noastre încă de când ne-am început mandatul la Fondul Proprietatea.

Credem că implementarea unor standarde adecvate de guvernantă corporativă este esentială pentru ca societătile de stat să devină mai competitive si mai profitabile, în beneficiul tuturor actionarilor, inclusiv a statului roman. Suntem încântati de feedback-ul primit după eveniment din partea reprezentantilor companiilor. Acesta arată un interes real din partea managementului pentru îmbunătătirea eficientei, transparentei si profitabilitătii acestor companii si sperăm să că o parte dintre ideile discutate aici vor fi implementate în companiile din portofoliul Fondului în viitorul apropiat. Remunerarea prin optiuni pe actiuni este o modalitate foarte bună de a motiva managementul să crească valoarea unei companii. Este un sistem de remunerare larg răspândit în alte piete, unde si-a dovedit eficacitatea, si suntem bucurosi că începe să fie adoptat si de companiile din România”, a declarat Konieczny.

La eveniment au participat peste 70 de invitati, printre care s-au numărat reprezentanti ai marilor companii din portofoliul Fondului, cum ar fi: Petrom, Nuclearelectrica, CE Oltenia, Transelectrica, Electrica Distributie Transilvania Sud SA, Electrica Distributie Transilvania Nord, Electrica Distributie Muntenia Nord, Posta Română, Conpet, Salrom, CN Aeroporturi Bucuresti SA, Aeroportul International Mihail Kogălniceanu, Romaero SA Bucuresti, CN Administratia Porturilor Maritime, CN Administratia Porturilor Dunării Maritime, CN Administratia Porturilor Dunării Fluviale, CN Administratia Canalelor Navigabile si SN Plafar.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Crusigrama
Please put your suggestions and obnoitcejs down here, ask questions, comment our answers and the others’, send us relevant and sensitive insider information about the subject companies, management and key people there…
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar