transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-03-2016

Forumul pentru Investitori, organizat de BVB - editia a patra a atras peste 250 de participanti

Forumul pentru Investitori, organizat de BVB - editia a patra a atras peste 250 de participanti
 Alte stiri la aceasta categorie

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a organizat pe 12 martie 2016 a 4-a editie a Forumului pentru Investitori, dupa trei editii in Neptun, Cluj-Napoca si Bucuresti. Evenimentul s-a adresat atat celor care au cunostinte minime despre investitii, cat si investitorilor cu experienta, prin crearea unor sesiuni paralele specifice. Peste 250 de persoane interesate de investitii si administrarea finantelor personale au participat la prezentarile, sesiunile interactive si seminariile desfasurate pe parcursul intregii zile.

Prima parte a evenimentului a inclus dezbateri si prezentari prin care publicul a fost invitat sa-si identifice nevoile si obiectivele de investitii si sa cunoasca mai multe detalii despre optiunile investitionale disponibile in prezent. Partea a doua a evenimentului a fost structurata in doua sesiuni diferite: pentru incepatori si avansati.

“O piata de capital solida atrage actori individuali, interesati de cumpararea si vanzarea de actiuni si alte produse bursiere. Ei au un orizont de timp mediu, lung, scurt si super-scurt. O parte semnificativa dintre acestia incredinteaza banii lor unor manageri profesionisti. Ei se ocupa de toate aspectele si gestioneaza economiile in mod activ, transforma riscul in profit, prin cunostinte si controlul emotiilor.

Forumul din acest an al Managerilor de Bani a adunat sute de persoane care reprezinta cel mai important factor ascendent pentru viitorul mai bun al României”, a declarat Ludwik Sobolewski, Directorul General al Bursei de Valori Bucuresti.

Pentru incepatori, Bursa de Valori Bucuresti a organizat un seminar Fluent in Finante, pentru a le explica notiunile de baza pentru administrarea banilor si despre alternativele de investitie. Astfel de seminarii au fost organizate de Bursa de Valori Bucuresti inca din luna iulie a anului trecut pentru angajatii mai multor companii mari din Romania, iar ulterior extinse si catre publicul larg, astfel incat oricine este interesat de administrarea banilor sa poata participa.

Proiectul Fluent in Finante este o initiativa educationala a Bursei de Valori Bucuresti care isi propune sa creasca gradul de informare in ceea ce priveste administrarea finantelor personale.

Participarea la Forum a fost gratuita. Partenerii evenimentului au fost: Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Depozitarul Central, Banca Transilvania (TLV), BT Securities, OTP Asset Management Romania si Tradeville.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar