transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-02-2024 4.5785 lei 4.9686 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-02-2014

Jocurile Olimpice de Iarna de la Sochi - avantajul terenului propriu ar putea propulsa Rusia in top 3 in clasamentul medaliilor

Jocurile Olimpice de Iarna de la Sochi - avantajul terenului propriu ar putea propulsa Rusia in top 3 in clasamentul medaliilor
 Alte stiri la aceasta categorie

Ca si în cazul Olimpiadei de Vară, avantajul de a concura pe teren propriu poate juca un rol important în împărtirea medaliilor luna aceasta – tara gazdă Rusia urmând probabil să obtină un număr record de medalii. 

Însă gazdele, împreună cu rivalii Germania, Canada, Austria si Norvegia – vor trebui să-si dispute locul secund, fiind mult în urma echipei Statelor Unite. În schimb, România ar produce o mare surpriză dacă ar obtine o medalie la Jocurile Olimpice de Iarnă. La fel stau lucrurile din păcate si cu încântătoarea echipă jamaicană de bob care nu are sanse la medalii.

Economistii de la PwC au folosit si cu ocazia Olimpiadei de Iarnă de la Sochi, care începe pe 7 februarie, metode econometrice pentru a estima clasamentul probabil pe natiuni în functie de numărul de medalii obtinute. Analiza testează corelatia istorică între o serie de indicatori socio-economici si medaliile obtinute la Olimpiadele anterioare.

Rezultatele modelării arată că mărimea economiei este o variabilă semnificativă în determinarea succesului la Olimpiadă. Totusi, o economie puternică nu este suficientă pentru o bună performantă. Clima este de asemenea un factor important.

Prezenta sau absenta zăpezii în perioada de iarnă si numărul de statiuni de schi pe cap de locuitor au un impact semnificativ asupra distribuirii medaliilor.

tările mai mari si cu economii dezvoltate, cu o climă propice domină clasamentul potential pe natiuni în functie de numărul medaliilor; dar cazurile Austriei si Norvegiei demonstrează că o economie mai mică nu înseamnă neapărat o barieră în calea succesului, acestea urmând probabil să obtină mai multe medalii decât tări precum Franta si China.

“Desi obiectul acestei analize este unul neobisnuit, acesta arată modul în care organizatiile pot folosi analize econometrice pentru a lua decizii mai bune de afaceri. Scopul modelului nostru nu este de a face prognoze exacte cu privire la clasamentul medaliilor, ci mai degrabă de a îmbunătăti tehnicile de prognoză.”, a precizat John Webster, Liderul Departamentului de Audit, PwC Romania.

Această analiză foloseste un model Tobit pentru a estima împărtirea medaliilor între cele 28 de tări care au câstigat cel putin o medalie la ultimele trei Olimpiade de Iarnă. Celelalte variabile au fost PIB-ul total, numărul de statiuni de schi pe cap de locuitor, numărul de medalii din ultimele două Olimpiade de Iarnă.  S-a tinut cont si de traditia tărilor în sporturile de iarnă si s-a acordat un bonus pentru tările gazdă.

Pentru mai multe informatii despre acest subiect si pentru a vedea cele mai recente analize ale PwC Global Economy Watch, puteti să vizitati website-ul: http://www.pwc.co.uk/GEW

Firmele din reteaua PwC ajută organizatiile si indivizii să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o retea de firme prezentă în 157 de tări cu mai mult de 184.000 de specialisti dedicati oferirii de servicii de calitate de audit, consultantă fiscală si consultantă pentru afaceri.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz matz
FnWlHI Thank you ever so for you post.Really looking forward to read more.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar