transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-03-2016

Lansare CIC Customer Innovation Center 3M Romania

Lansare CIC  Customer Innovation Center 3M Romania
 Alte stiri la aceasta categorie

3M Romania a lansat recent unul dintre cele mai importante proiecte de educatie de business din Europa: Customer Innovation Center, la Bucuresti. Prin deschiderea Customer Innovation Center (CIC), 3M Romania creează o experientă centrată pe universul clientului, unică în Romania.

3M are o prezentă romanească de peste 25 de ani: este un brand omniprezent în viata românilor, de la plăcutele de înmatriculare si materialele dentare, până la aplicatii complexe, industriale, realizate cu produse, tehnologie sau know-how 3M.

„Din 1902, momentul înfiintării sale în SUA, compania 3M s-a implicat în dezvoltarea economică a peste 70 de tări. În România, 3M este o companie care a adus mii de produse de calitate, cu aplicabilitate în numeroase domenii, contribuind la îmbunătătirea calitătii vietii românilor. Mi-am dat seama de abia astăzi câte produse din viata noastră de zi cu zi există datorită companiei 3M. În SUA, avem convingerea că inovatia mentine economia, fiind o parte importantă a strategiei pentru crestere economică. si din acest punct de vedere apreciem angajamentul 3M către inovatie si încurajarea continuă a angatilor săi să dezvolte solutii inedite. Centrul lansat astăzi este cu adevărat un spatiu unde inovatia devine o realitate, prin intermediul solutiilor 3M propuse partenerilor si clientilor săi”, a declarat Hans G.

Klemm, Ambasadorul SUA la Bucuresti. 
 
Deschiderea centrului corespunde dezideratului de tară de atragere a investitiilor în cercetare si dezvoltare, compania 3M identificându-se, la nivel international si national, prin permanenta preocupare de dezvoltare a noi si noi produse, cu o importantă deosebită în viata de zi cu zi. „ Este un obiectiv al Guvernului de a impulsiona companiile să investească în România si ne dorim să fie cât mai multe investitii în proiecte de cercetare si dezvoltare. Iar deschiderea acestui centru este un exemplu de astfel de investitii reusite.  Pe plan personal, am amintiri frumoase legate de compania 3M. Am luat contact cu această companie în urmă cu 20 de ani, în perioada studentiei, în cadrul unui program de internship. Am descoperit atunci cu uimire că multe produse pe care le folosim sunt creatie 3M. Îi multumesc companiei 3M pentru că mi-a modelat viata de student”, a mărturisit Dragos Pîslaru, consilier de stat în cadrul Cancelariei Primului Ministru.

„Customer Innovation Center lansat la Bucuresti deschide un univers experimental unic, în conditiile în care majoritatea canalelor de marketing directioneaza actiunile (si bugetele) către interactiuni cu ROI imediat. 3M alege să comunice într-un mod mai traditional, holistic, cu o abordare mai complexă menită să înfătiseze vizitatorului întregul parcurs inovativ al companiei. A fost o muncă uriasă în spate pentru care îi multumesc întregii echipe. Dacă adăugăm la asta si valoarea investitiei – aproximativ 300.000 euro - si ne uităm si la rezultat, e destul de usor să afirmăm că este cu adevărat ceva unic în peisajul de business din România”, a declarat Cătălin Velescu, Director General 3M Romania. 

Noul centru va oferi posibilitatea clientilor si partenerilor 3M România de a lua contact, într-un mediu dinamic si interactiv, cu produsele 3M, cu aplicare în domeniul contructiilor, sănătate, telecomunicatii etc.

„Centrul pe care l-am lansat astăzi este rezultatul a luni de muncă dedicată din partea unei echipe extraordinare din România. Am avut parte de experienta în interactiunea cu clientii în centre similare acestuia, prezente în întreaga lume. Noul Centru ar trebui să ofere o experientă dinamică clientilor si întelegere a ceea ce compania 3M oferă în prezent si va dezvolta pe viitor. Produsele noastre îmbunătătesc starea de sănătate a pacientilor internati în spitale, cresc eficienta în industrie, oferă sigurantă si protejează viata muncitorilor, cresc siguranta drumurilor publice. Acest centru arată angajamentul 3M de a îmbunătăti viata românilor”, a declarat Bernard Cicut, Vicepresedinte 3M CEEMEA.

3M România este filiala locală a corporatiei 3M (Minesota Minning & Manufacturing) cu sediul în St. Paul, Minesotta, S.U.A. Compania detine un portofoliu de peste 50.000 de produse si 2.500 de patente recunoscute la nivel mondial. Cu o cifră de afaceri de 31.8 miliarde de dolari, compania 3M are 89.000 de angajati în toată lumea si opereaza în peste 70 de tări.  In România este prezentă din 1986 si activează pe numeroase piete, precum: energie si telecomunicatii, petrol, gaze si industria miniera, transporturi, sănătate, consumabile de birou si bunuri de consum, siguranta si protectia bunurilor si persoanelor, materiale pentru industria publicitară si semnalizare rutieră.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar