transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-07-2015

Libra Internet Bank a acordat IMM-urilor credite in valoare de 30 milioane lei prin programul Progress Microfinance

Libra Internet Bank a acordat IMM-urilor credite in valoare de 30 milioane lei prin programul Progress Microfinance
 Alte stiri la aceasta categorie

Libra Internet Bank a acordat IMM-urilor credite in valoare de 30 mil. lei cu garantie 75% de la Fondul European de Investitii prin programul Progress Microfinance, in primele 10 luni de la semnarea acordului in 2014 cu Fondul European de Investitii.

Valoarea unui credit acordat microintreprinderilor prin programul Progress a fost de maxim 25.000 euro pe o perioada de 60 de luni, iar cele mai multe companii au solicitat finantare pentru activitate curenta si investitii de lucru.

De curand, Libra Internet Bank a anuntat semnarea a doua noi acorduri cu Fondul European de Investitii, in ceea ce priveste finantarea IMM-urilor si microintreprinderilor din Romania, respectiv, acord de garantare in cadrul  programului COSME si de finantare in cadrul programului PROGRESS.

“Suntem convinsi ca prin parteneriatele cu Fondul European de Investitii raspundem exact nevoilor actuale de finantare ale IMM-urilor, care acum au ocazia de a accesa credite in conditii avantajoase, fara a plati comison de garantare si sa suporte un grad mai mic de acoperire cu garantii care poate sa scada pana la 50%.” a declarat Elena Ionescu, Director al Diviziei Fonduri Europene, Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank este prima banca din Romania care a semnat acordul de garantare COSME cu Fondul European de Investitii prin care companiile beneficiaza de comison zero de garantare si 50% garantii oferite de COSME.

Prin acordul de garantare COSME, peste 1600 de companii vor putea beneficia de finantate in conditii avantajoase, Libra Internet Bank dispunand de un plafon de 240 mil. lei pe o perioada de 3 ani.
Beneficiarii finantarii prin programul COSME sunt IMM-uri din toate domeniile de activitate, inclusiv agricultura si profesii liberale (medici si farmacisti).

IMM-urile interesate sa aplice pentru finantare in cadrul programului COSME pot obtine informatii complete la adresa www.librabank.ro/FonduriEuropene.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ale
Hi Sheila,You\'re not the first one to comment that! I feel sorry for the pruodct designer who came up with these. He/she was probably trying to go for a romantic gothic vibe but instead, when I first saw this, the first thing that came to my mind was the monster alien from Alien (the Sigourney Weaver movie)!
Florin
Castiguri online! Cea mai buna cale! Castiga acum bani! Totul e legal si rapid! Asiguram contract de comision si toata instruirea necesara! Nu e nevoie sa construiesti retele de oameni! Start rapid, cu rezultate consistente! Informeaza-te acum! Cere detalii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar