transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-02-2014

MedLife isi propune sa devina primul operator medical cu acoperire nationala

MedLife isi propune sa devina primul operator medical cu acoperire nationala
 Alte stiri la aceasta categorie

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din România, dă startul unui nou program de dezvoltare regională si anuntă deschiderea a 4 hyperclinici noi în orase cu peste 250 mii de locuitori, după cum urmează Galati, Iasi, Constanta si Cluj-Napoca.

Potrivit reprezentantilor companiei, clinicile noi anuntate urmează să fie inaugurate până la finele anului 2014, investitiile pentru acestea fiiind de aproximativ 4 milioane euro.

„Desi au trecut 20 ani de la startul investitiilor în unitătile private de sănătate din România, niciunul dintre operatorii de calibru nu a reusit să aibă acoperire în toate zonele istorice, cu atât mai putin în toate orasele cu peste 250.000 de locuitori. În calitate de lider al pietei de servicii medicale private ne-am propus să atingem acest obiectiv si să devenim primul operator medical cu acoperire natională. Deja am demarat investitii în două hyperclinici din Galati si Iasi, acestea urmând să fie inaugurate în prima jumătate a acestui an. Programul de investitii va continua si în a doua parte a anului, când ne propunem să finalizăm celelalte clinici din Constanta si Cluj-Napoca. De asemenea, suntem în discutii avansate pentru a continua extinderea agresivă la nivel national si în anii următori” a declarat Mihai Marcu, Presedinte CA MedLife.

Aditional obiectivului de extindere la nivel national, reprezentantii companiei îsi propun să lanseze în 2014 Cardul de Sănătate MedLife, un nou produs prin intermediul căruia orice pacient beneficiar al serviciilor MedLife va avea la dispozitie întregul istoric medical.

„Cardul de Sănătate MedLife va reprezenta un avantaj considerabil pentru pacientii nostri.

Indiferent dacă acestia sunt abonati sau plătitori cash, vor avea oricând la dispozitie, pe internet, dispozitiv mobil sau în unitătile noastre, întregul istoric medical, având astfel posibilitatea să fie la zi cu toate informatiile legate de starea lor de sănătate. De asemenea, în premieră natională, pacientii nostri vor avea acces la toate rezultatele legate de imagistică medicală (RMN, CT, ecografii, endoscopii etc.)” a precizat Mihai Marcu.

Potrivit reprezentantilor companiei, MedLife va continua să rămână operatorul medical cu cea mai modernă aparatură medicală în zona de diagnostic, continuând să investească în reînoirea portofoliului de echipamente de imagistică si de laborator an de an. Bugetul alocat în 2014 pentru acest obiectiv depăseste 2 milioane euro, fiind o investitie distinctă doar în echipamente de ultimă generatie pentru clinicile existente.

“Investitiile noastre constante în echipamente medicale perfomante, atât în zona de imagistică cât si în zona de laborator, au început să dea roade. Cererea pentru investigatiile paraclinice a crescut substantial în ultimii ani, iar potrivit studiilor realizate până acum pacientii califică MedLife drept operatorul medical care oferă cel mai de încredere diagnostic din România” a precizat Mihai Marcu.

Reprezentantii MedLife confirmă estimările din ultimul trimestru al anului trecut. Astfel compania a încheiat 2013 cu o cifră de afaceri totală de 72 milioane de euro si un profit operational de 10 milioane euro.

Pentru anul acesta compania estimează un profit operational de 12 milioane euro si o cifră de afaceri care variază între 81-83 milioane euro, diferenta fiind pusă în balantă de evolutia macroeconomică, dar si de valoarea fondurilor decontate de CNAS.

„În calitate de cel mai mare operator medical privat, ne exprimăm speranta si optimismul că în acest an contractarea fondurilor CNAS va fi realizată liniar, fără exceptie de la regulă. În acelasi timp, sperăm ca reprezentantii Ministerului Sănătatii să verifice atent ICM-urile (indicile de complexitate a cazului) declarate de toate spitalele din România, de stat sau private, acesta din urmă fiind un indicator determinant în evaluarea tarifului per caz decontat” a mai spus Mihai Marcu.

MedLife activează pe piata din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locală.

Compania acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternităti, laboratoare, farmacii, acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

În prezent, MedLife îsi desfăsoară activitatea în 9 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov si Arad; 8 laboratoare proprii de analize; 6 spitale în Bucuresti, Brasov si Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrică-Ginecolgie; 3 maternităti în Bucuresti si în tară, 28 de centre medicale generaliste în Bucuresti si în tară, 9 centre de excelentă cu specializare unică, 6 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife, si în colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toată tara.

Recent, MedLife a obtinut acreditarea pentru Maternitatea MedLife Bucuresti în calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de către Organizatia Mondială a Sănătătii (OMS) si UNICEF,  Maternitatea MedLife fiind totodată si prima maternitate privată din Capitală care detine acest statut. Alte două maternităti din reteaua MedLife sunt în curs de acreditare pentru acest program.

Conform studiului international realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al patrulea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria “Clinică Privată”, iar în ultimii cinci ani, studiile de piată IMAS derulate la nivel national plasează constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinică-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a câstigat anul acesta premiul „Superbrands” la categoria „Clinici private”.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jai
Bonjour,C est possible que cela ctuitsone un proble8me pour ces me9decins et je le comprends tre8s bien. Dans ce cas, pourquoi font ils se travail si cela ne les convient pas. J ai passe9 trois visites avec ces commission et e7a n a jamais e9te9 he9las un bon souvenir : Une visite expe9ditive et suffisamment stressante pour que la tension du candidat monte en fle8che et dont le re9sultat pourrait se solder par un permis temporaire e0 vie.J’ai passe9 la visite il y a une semaine avec l’espoir d’obtenir un permis permanent gre2ce e0 la nouvelle re9glementions, dont j’ai pris connaissance gre2ce e0 cet excellent re9alise9 par des me9decins compe9tents et bien in forme9s, he9las ce n’est pas le cas des me9decin que j’ai eu lors mes visites : Une visite en dix minute max et un permis temporaire d’une dure9e de 5 ans et cela fait 15 ans que e7a dure !Une nouvelle re9glementation c’est bien, mais faudrait-il encore qu’elle soit applique9e par des commission bien informe9es.Bon courage e0 toutes et e0 tous.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar