transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-03-2016

Modificare pe piata de apartamente din Bucuresti: temperare in centru si nord si crestere in est, sud si vest

Modificare pe piata de apartamente din Bucuresti: temperare in centru si nord si crestere in est, sud si vest
 Alte stiri la aceasta categorie

In luna februarie 2016, proprietarii de apartamente din centrul, semicentrul si nordul Capitalei au cerut preturi mai moderate, în vreme ce proprietarii de apartamente din est, sud si vest au crescut pretentiile, conform analizei realizate de echipa HomeFinders.

În ultimele 15 luni de zile, fie cele două segmente de piată au avut aceeasi evolutie a preturilor (scădere, stabilizare sau crestere), fie s-au înregistrat cresteri ale preturilor în centrul, semicentrul si nordul Bucurestiului si scăderi în est, sud si vest, însă niciodată invers.

În februarie, proprietarii de apartamente din zonele centrale, semicentrale si de nord au scăzut pretentiile cu 1,42%, de la un pret mediu solicitat de 70.000 de euro la 69.000 de euro. În schimb, pretul mediu solicitat pentru apartamentele din est, sud si vest a crescut cu 1,92% si a ajuns la 53.000 de euro, un prag care, exceptând luna ianuarie 2015, nu a mai fost atins din august 2014.

Pe tipuri de apartamente, cele de patru camere au înregistrat cele mai mari cresteri ale preturilor solicitate, pe ambele segmente de piată. În centru si nord, preturile apartamentelor de patru camere au crescut cu aproximativ sapte procente, de la 100.000 de euro la 106.990 de euro. In zonele de est, sud si vest, cresterea este de 1,52%, de la 75.350 de euro la 74.500 de euro.

Preturile medii solicitate pentru apartamentele de trei camere din centru si nord au cunoscut o usoară crestere în februarie, de 0,3% si au ajuns la 79.250 de euro.

Acelasi tip de apartament în zonele de est, sud si vest costă acum în jur de 60.650 de euro, cu 1,08% mai mult decât în ianuarie.

Apartamentele de două camere, cele pentru care s-au înregistrat cele mai multe oferte în februarie, costă, în medie, 45.000 de euro în estul, sudul si vestul Bucurestiului, la fel ca în ianuarie. În schimb, în centru si nord, proprietarii au scăzut pretentiile si au solicitat un pret de 57.000 de euro, cu 1,72% mai mic.

HomeFinders este prima companie de consultantă imobiliară dedicată exclusiv cumpărătorilor. Fondată în 2011, firma reuneste o echipă de 15 consultanti specializati în cele mai importante zone rezidentiale ale Bucurestiului. HomeFinders propune un model de consultantă imobiliară în premieră în România, de unică reprezentare, si îsi asistă clientii de-a lungul întregului proces de achizitie a unei locuinte în cele mai bune conditii posibile.

Prin intermediul unei platforme online integrate, compania oferă acces la toate ofertele rezidentiale disponibile în Bucuresti, precum si la detalii despre acestea, previzionări online, analize si statistici. De la înfiintare, HomeFinders a asistat achizitii de o valoare totală de peste 30 de milioane de euro.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar