transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-02-2014

Noul Centru Zonal SUERD - in serviciul includerii Mehedintiului pe harta proiectelor majore cu impact dunarean la Viena

Noul Centru Zonal SUERD - in serviciul includerii Mehedintiului pe harta proiectelor majore cu impact dunarean la Viena
 Alte stiri la aceasta categorie

La sediul Primariei Municipiului Drobeta Turnu Severin, in prezenta si cu sprijinul Viceprimarului localitatii, Av. Romulus VALCU si a Coordonatorului Centrului Universitar Drobeta al Universitatii din Craiova, Prof. Dr. Mirela MAZILU, a avut loc la finele saptamanii reuniunea speciala de lansare si operationalizare a noului Centru Zonal de Competitivitate si Training in sprijinul Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD) pentru aria geo-economica a judetului Mehedinti si a zonei de cooperare transfrontaliera adiacenta din care fac parte unitati administrative omologe din Bulgaria si Serbia.

Acest centru face parte din structura creata incepand cu luna septembrie 2013 denumita Platforma Comunitatilor Locale Riverane Dunarii - CLDR, coordonata tehnic de EUROLINK-Casa Europei si reprezinta principalul vector de promovare, solidarizare si lobby institutional autohton implicat la nivel pan-european prin afilierea la Platforma Urbana Dunareana de la Viena (fondata de Muncipalitatea Viena si Consiliul Oraselor si Regiunilor Dunarene in decembrie 2013).

In cadrul evenimentului, la care au participat reprezentanti ai principalelor institutii publice si ai mediului academic, de consultanta si ONG din judet, precum si ai altor importante institutii partenere de la Bucuresti si Craiova - precum Academia Romana, Academia Oamenilor de Stiinta, Grupul de Initiativa Ecologica si Dezvoltare Durabila (GIEDD), Fundatia Actiunea Ecologica Romana (AER), Uniunea Arhitectilor din Romania etc - a fost supusa spre consultare si dezbatere propunerea de proiect major dunarean "Revitalizarea Cetatilor-Port Dunarene prin promovarea integrata a turismului urban-ecologic", la care comunitatea locala a fost invitata sa se alature si sa beneficieze in viitor ca interventie concreta pentru mai buna valorizare a capitalului teritorial respectiv.

Totodata, din partea partenerilor din cadrul programului de cooperare urbana denumit Co-operative Urban Planning Approaches - CUPA, coordonat de Municipalitatea Viena prin Agentia TINA, directorul executiv CLDR Romania, Sever AVRAM a lansat in mod oficial catre Primaria Drobeta Turnu Severin  propunerea ca municipiul sa gazduiasca in acest an o reuniune a principalilor edili din orasele dunarene din Europa cu scopul concret de a sprijini imbunatatirea activitatii de planificare urbana si cooperare internationala in vederea aplicarii eficiente a SUERD, inclusiv prin initierea de noi parteneriate si proiecte majore.

Dintre vorbitorii si invitatii speciali prezenti, amintim in plus pe Presedintele Executiv GIEDD, Conf. Dr. Ing. Cristiana SIRBU; Presedintele Fundatiei AER, Prof. Teclu CODRESI,  Conf. Dr. Petre SAVESCU; Conf. Dr. Arh. Gheorghe IONASCU - Universitatea Spiru HARET; Arh.

Cornel TALOS; Reprezentantul Agentiei de Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, Doru ZAULET, Prof Dr. Gabriel BENGA, Dr. Marcel BURDUCEA - Administratia Porturilor Dunarii Fluviale (Giurgiu), Alin CHIRILA, Director Executiv Adjunct – Consiliul Judetean Mehedinti.

Parteneri Media Asociati: Agentia Nationala de Presa AGERPRES, TVH, ZiarulAlb.ro. Parteneri Media: Finantare.ro, CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.ro, Comunicatii Mobile, Opinia Nationala, SmartFinancial.ro, NewsChannel.ro, Tribuna Economica, ComunicateMedia.ro, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, BrandInfo.ro, GhiseulBancar.ro, PRwave.ro, "EU-RO Clearing Funds".

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar