transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-01-2015

OTP Bank propune clientilor cu credite in franci elvetieni o reducere de dobanda, pe perioada limitata

OTP Bank propune clientilor cu credite in franci elvetieni o reducere de dobanda, pe perioada limitata
 Alte stiri la aceasta categorie

OTP Bank Romȃnia va aplica reduceri ale marjei de dobȃndă, cu pȃnă la 1.5 puncte procentuale pentru clienţii cu credite în CHF cu dobȃndă variabilă, în urma analizei istoricului fiecărui client şi a condiţiilor aplicabile acestuia. Clienţii pot solicita această facilitate pȃnă la data de 27 februarie 2015, în unitatea în care au semnat iniţial contractul de credit.

OTP Bank Romȃnia reacționează rapid ca urmare a aprecierii substanțiale neaşteptate a francului elvețian și le oferă o soluție eficientă clienților săi cu credite în CHF, pentru a reduce semnificativ impactul asupra ratelor lunare de rambursare.

Astfel, începând cu data de 16 ianuarie 2015, în urma unei analize care vizează istoricul clientului şi condiţiile actuale ale acestuia, clienții vor putea beneficia de o reducere temporară cu pȃnă la 1.5 puncte procentuale a marjei ratei de dobândă la creditele în CHF cu dobȃndă variabilă, pentru o perioadă de trei luni. OTP Bank România va analiza constant evoluția pieței și își asigură clienții că va continua să găsească măsuri de protecție adaptate nevoilor reale ale acestora, pentru a-i susţine în asemenea situaţii neaşteptate.

„Evenimentele recente care au condus la aprecierea record a francului elvețian ne determină să reacționăm rapid și să adoptăm o măsură imediată de susținere a clienților noștri care au contractat credite în această monedă. Eforturile noastre se îndreaptă către protecţia clienților faţă de consecințele unui mediu economic volatil.

Vom analiza constant evoluția pieței și vom adopta măsuri suplimentare, în cazul în care va fi necesar.” a declarat László Diósi, CEO OTP Bank Romȃnia.

OTP Bank România este subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est. OTP Bank oferă servicii financiare universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia şi Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienţi, prin intermediul unei reţele teritoriale de peste 1500 de unităţi, ATM-uri şi canale electronice.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar