transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-09-2020

Pariuri pe candidatii la alegerile locale din Bucuresti: ce cote au Nicusor Dan si Gabriela Firea

Pariuri pe candidatii la alegerile locale din Bucuresti: ce cote au Nicusor Dan si Gabriela Firea
 Alte stiri la aceasta categorie

În timp ce în media apar diverse sondaje de opinie cu privire la voturile din alegerile locale din 27 septembrie 2020, iar actorii politici principali susțin sau nu credibilitatea unor astfel de date, iată că cei interesați de acest domeniu pot avea și o altă analiză, dintr-un unghi ceva mai practic - modul în care specialiștii de la marile case de pariuri sportive calculează șansele candidaților la Primăria Municipiului București și la primăriile de sector din Capitală. Nicușor Dan este favorit la toate casele de pariuri online care afișează cote pentru poziția cea mai râvnită din administrația orașului București, în timp ce actualul primar, Gabriela Firea, ar ocupa poziția secundă.

Într-o analiză realizată de echipa gnttips.ro, website de analiză dedicat pariurilor online, Nicușor Dan este prezentat cu cote de 1.44 până la 1.60 la 3 case de pariuri online ce au listat acest subiect - Betano, Unibet și betfair. Spre exemplu, la o cotă medie de aprox. 1.50, un parior care plasează un bilet la pariuri online pe acest pronostic cu suma de 100 de lei poate primi înapoi 150 de lei, dacă Nicușor Dan este validat pe prima poziție în urma voturilor de la alegerile locale din această toamnă.

Analiștii caselor de pariuri o văd pe Gabriela Firea principala adversară a lui Nicușor Dan, dar cu șanse mai puține de a-și păstra poziția de primar.

Astfel, cota sa la pariuri online pentru câștigarea alegerilor locale este de 2.25 la Betano, 2.30 la Unibet și 2.38 la betfair. Un bilet plasat cu suma de 100 de lei va returna aproximativ 230 de lei la un astfel de pariu, dacă acesta se dovedește a fi câștigător.

La mare distanță este situat în șansele ilustrate de cotele la pariuri Traian Băsescu. Acesta are cota de la 10.00 până la 13.00, în funcție de agenție. Urmează Ioan Sîrbu (cote 30.00 - 51.00) și Călin Popescu-Tăriceanu (cote 100.00 - 101.00). Așadar, cine pariază pe acest ultim nume menționat, poate câștiga de 100 de ori suma plasată, dacă pronosticul se va adeveri. Cu cât cota este mai mare, cu atât casele de pariuri înseamnă că socotesc mai puțin probabil respectivul verdict. Cei care vor să parieze vor observa că toate aceste cote variază în funcție mai ales de sumele plasate. Spre exemplu, dacă multe persoane vor paria pe victoria lui Nicușor Dan, cota acestuia va deveni și mai mică. La fel se întâmplă și în cazul celorlalți candidați.

"Mereu este bine să urmarești și cotele la pariuri, pentru că aici casele de pariuri nu au niciodată interese altfel decât strict economice: să judece cât mai atent posibil șansele fiecărui candidat, pentru a avea un impact cât mai redus pe plățile către câștigători. Oricând pot exista și surprize, în sport, precum și în politică. Pariurile pe evenimente politice reprezintă o formă de divertisment destinată exclusiv adulților", subliniază cei de la gnttips.ro.

Ce șanse există pentru surprize față de modul în care specialiștii caselor de pariuri tratează șansele candidaților? Răspunsul poate fi ilustrat cu o situație de la alegerile prezidențiale din SUA, când actualul preșesedinte Donald Trump a câștigat această poziție în stat. Trump avea cotă 4,70 la pariuri online, în timp ce contracandidata sa, Hillary Clinton, avea cotă 1.20. Concluzia: nu există victorie sigură, se poate câștiga la pariuri și prin selectarea unui candidat cu șanse mai reduse aparent.

Pe lângă favoriții la Primăria Capitalei, se poate paria online și pe favoriții la primăriile tuturor primăriilor de sector din București. La sectorul 1, Clotilde Armand are cotă 1.35, iar Daniel Tudorache 2.40. Ceilalți candidați sunt la mare distanță. Spre exemplu, Adriana Bahmuțeanu are cotă 200.00 pentru a câștiga fotoliul de primar de sector. La sectorul 2, lupta pare să se dea între Dan Cristian Popescu - cotă 1.50, Radu Mihaiu - cotă 2.50 și Neculai Onțanu - cotă 4.00. La sectorul 3, primii 3 candidați după cote sunt Robert Negoiță (1.10), Adrian Moraru (5.00) și Aurelian Bădulescu (10.00). Nici la sectorul 4 nu pare o luptă strânsă, judecând după cotele la pariuri: Daniel Băluță este marele favorit (1.10), urmat de Simona Spătaru (5.00).

Primarul sectorului 5 pare să fie unul dintre Daniel Florea (1.75 cotă) și Cristian Băcanu (2.35). Șanse mai mici ar avea Marian Vanghelie (5.00) și Cristian Popescu Piedone (10.00). Cele mai apropiate cote sunt la sectorul 6. Aici Gabriel Mutu și Ciprian Ciucu au amâdoi cotă 1.90. Urmează Ștefan Florescu - cotă 6.00.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar