transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-05-2024 4.5756 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-05-2015

Parteneriat IFC - BCR pentru a ajuta companiile romanesti sa intensifice schimburile comerciale

Parteneriat IFC - BCR pentru a ajuta companiile romanesti sa intensifice schimburile comerciale
 Alte stiri la aceasta categorie

IFC, membra a Grupului Bancii Mondiale si Banca Comerciala Romana (BCR) isi unesc fortele pentru a extinde disponibilitatea de finantare a schimburilor comerciale pentru importatorii si exportatorii din Romania, pentru a ajuta la stimularea cresterii economice si crearea de locuri de munca.

IFC a acordat BCR o linie de credit comercial de 50 milioane de dolari in cadrul Programului de Finantare a Comertului Global („GTFP”), care sprijina comertul in pietele emergente prin acordarea de garantii partiale sau totale pentru tranzac?iile comerciale individuale garantate prin ratingul triplu-A al IFC.

BCR, membra a grupului Erste, a aderat la program in calitate de banca emitenta. Participarea la program va permite BCR, cel mai important intermediar pentru finantarea comertului din Romania, sa isi extinda aria de acoperire la bancile din intreaga lume, pentru a sustine intrarea companiilor romanesti pe noi piete, precum si pentru a spori legaturile comerciale pe teritoriul intregii Uniuni Europene si in afara acesteia.

„Ne concentram pe sprijinirea exportatorilor si a productiei bazate pe lantul de aprovizionare pentru ca am vazut o crestere economica bazata pe export excelenta, precum si companii care isi reduc riscurile mentinand in acelasi timp cifra de afaceri. Ne-am angajat sa ajutam progresul economiei, in special prin utilizarea intermedierii financiare pentru a stimula comertul si spiritul antreprenorial”, a declarat Sergiu Manea, vicepresedinte Corporate & Markets al BCR.

„Prin programul nostru de finantare a comertului, IFC directioneaza finantarea atat de necesara catre economii care au nevoie sa extinda oportunita?ile comerciale globale pentru firmele locale”, a spus Marcos Brujis, Director IFC pentru Industrie Globala, grupul Institutii Financiare. „Accesul la finantarea comertului este deosebit de important pentru intreprinderile mici si mijlocii care depind de comertul transfrontalier pentru a ramane viabile si care cauta noi oportunitati de dezvoltare.”

De la inceputurile sale in 2005, premiatul Program de Finantare a Comertului Global al IFC a emis peste 21.

000 de garantii in valoare totala de 36 miliarde de dolari bancilor privind obligatiile de plata legate de comert ale clientilor sai, institutii financiare din pietele emergente. Programul include mai mult de 280 de banci partenere in peste 95 de tari din pietele emergente.

IFC, membra a Grupului Bancii Mondiale, este cea mai mare institutie de dezvoltare globala axata exclusiv pe sectorul privat. Lucrand cu intreprinderi private in circa 100 de tari ne folosim capitalul, experienta si influenta pentru a ajuta la eliminarea saraciei extreme si pentru a promova prosperitatea comuna. In anul financiar 2014 am asigurat finantare de peste 22 miliarde de dolari pentru a imbunatati calitatea vietii in tarile in curs de dezvoltare si pentru a aborda cele mai presante provocari pentru dezvoltare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar