transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-02-2014

Pescuitul, un hobby de 50.000.000 EUR pe an - studiu realizat de HartaPescar.ro

Pescuitul, un hobby de 50.000.000 EUR pe an - studiu realizat de HartaPescar.ro
 Alte stiri la aceasta categorie

Împătimitii de pescuit din România au cheltuit cca. 50.000.000 EUR în 2013, turismul pe această nisă este în crestere, iar Internetul va juca un rol esential pentru promovarea serviciilor - reiese dintr-un studiu HartaPescar.ro, reteaua de localizare a pescarilor.

Conform unui studiu realizat de site-ul HartaPescar.ro, pasionatii de pescuit din România au cheltuit în 2013 aproximativ 50.000.000 EUR pentru practicarea acestui hobby.  Numărul pescarilor din tară a fost evaluat la aproximativ 280.000, ceea ce înseamnă că la fiecare 100 de romani există cca. 1,4 persoane pasionate de pescuit.

  Din acelasi studiu reiese că în România există peste 140.000 de împătimiti ai pescuitului care utilizează Internetul ca mijloc de informare în pregătirea partidelor.

În ceea ce priveste segmentul de pescari cu acces la Internet, HartaPescar.ro estimează că acestia au cheltuit fiecare între 250 - 500 EUR pentru pasiunea preferată în 2013. În mod exceptional au existat împătimiti cu bugete personale care au depăsit 5.000 de EUR anul trecut. Principalele cheltuieli au fost generate de taxele de pescuit, unelte si scule, costuri de deplasare, momeli, costuri de cazare sau ambarcatiuni cu motor.

Turismul din pescuit, o piată în crestere de 3 ani consecutivi

Destinatia preferată a pescarilor rămâne Delta Dunării. Conform cifrelor furnizate de Asociatia Litoral Delta Dunării,  turismul în Deltă a înregistrat o crestere cu 30% în 2013 fată de 2012. Trendul  crescător  se mentine astfel pentru al treilea an consecutiv.  Numărul de turisti care au vizitat Delta a crescut cu 7% în 2012 si cu 19% în 2011, conform cifrelor furnizate de Directia de Statistică Tulcea si preluate de site-ul ziare.com. 

Din analiza locatiilor înregistrate pe HartaPescar.ro în 2013 reiese că numărul băltilor particulare amenajate la standarde moderne este în crestere. "Au apărut amenajări si complexe noi, iar pe măsură ce concurenta se dezvoltă, ne asteptăm la o îmbunătătire continuă a serviciilor oferite de proprietarii acestor locatii. În aceeasi măsură, datorită numărului mare de pescari care folosesc Internetul, ne asteptăm la o crestere a bugetelor de publicitate online pe această nisă.", mentionează George Dragne, director  HartaPescar.ro .

În mai putin de un an de la lansare, reteaua de localizare www.HartaPescar.ro a devenit primul site care pune la dispozitie o hartă virtuală cu peste 2.400 de locuri de interes pentru pescari: bălti de pescuit, magazine pentru pescari, pensiuni în Delta Dunării, locuri pentru ambarcatiuni si alte 14 tipuri de locatii. Locatiile pot fi adăugate gratuit de către furnizorii de servicii pentru pescuit sau de către membrii site-ului.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar