transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-06-2023 4.6181 lei 4.9543 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-03-2014

Peste 50 de experti interni si internationali, comisari europeni, autorităti publice, academicieni si oameni de afaceri vor vorbi la Cluj Innovation Days

Peste 50 de experti interni si internationali, comisari europeni, autorităti publice, academicieni si oameni de afaceri vor vorbi la Cluj Innovation Days
 Alte stiri la aceasta categorie

Peste 50 de experti interni si internationali, comisari europeni, autorităti publice, academicieni si oameni de afaceri vor lua cuvântul în cadrul celei de-a doua editii a evenimentului Cluj Innovation Days (CID), organizat de Cluj IT Cluster, săptămâna viitoare, între 20 si 21 martie, la Universitatea de stiinte Agricole si Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. La eveniment sunt asteptati peste 400 de participanti din tară si străinătate, din state precum Bulgaria, Cehia, Danemarca, Franta, Israel, Marea Britanie, Olanda, Serbia, Slovenia, Suedia sau SUA.

Printre comisarii europeni care au confirmat prezenta la editia din 2014 a Cluj Innovation Days se numără Comisarul European pentru Agricultură si Dezvoltare Rurală Dacian Ciolos, care va discuta despre Parteneriatul European pentru Inovare si Comisarul European pentru Politici Regionale Johannes Hahn, care va transmite mesajul său prin intermediul unei interventii video.

Tot din partea Comisiei Europene vor participa Vittoria Alliata di Villafranca, Director în cadrul Directiei Generale Politică Regională si Urbană, Bror Samelin, consilier pentru sisteme de inovare în cadrul Directiei Generale pentru Retele de Comunicare, Capacităti si Tehnologii si Barend Verachtert, Director Adjunct al Unitătii de Biotehnologie din cadrul Directiei Generale pentru Cercetare si Inovare. Toate aceste interventii vor fi sustinute în cadrul sesiunii plenare a evenimentului. În plus, reprezentantul Institutului pentru Studii Tehnologice Prospective din cadrul Centrului Comun de Cercetare al Comisiei Europene, Andrea Conte, va sustine o prezentare în sectiunea Mastering Innovation pe tema „Politici de inovare comunitară care vin în sprijinul competitivitătii din regiunile europene”.

„Ne bucurăm că acesti reprezentanti de seamă din partea Comisiei Europene au acceptat invitatia noastră de a participa ca speakeri în cadrul Cluj Innovation Days 2014. Acest lucru demonstrează că initiativa noastră este deja cunoscută si sustinută de oficialii europeni si sperăm ca, în urma evenimentului, să consolidăm si să extindem această sustinere”, a declarat Alexandru Tulai, Presedintele Asociatiei Cluj IT Cluster.

Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, si Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horia Uioreanu, sunt reprezentantii autoritătilor publice locale care au acceptat invitatia de a participa la Cluj Innovation Days 2014.

Acestora li se vor alătura si Vicepremierul Liviu Dragnea, Ministrul pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, Radu Puchiu, coordonatorul Departamentului pentru Servicii Online si Design din cadrul Guvernului României, dar si Prefectul Clujului, Gheorghe Vuscan.

Evenimentul se va bucura si de prezenta mediului academic din Cluj, prin reprezentanti ai conducerilor Universitătii Babes - Bolyai, ai Universitătii de Medicină si Farmacie „Iuliu Hatieganu” si ai Universitătii Tehnice Cluj-Napoca.

În sesiunea Mastering Innovation, prof. dr. Stelian Brad din cadrul Universitătii Tehnice Cluj-Napoca va discuta despre provocările întâmpinate de companiile din IT în mediul de afaceri, în ceea ce priveste inovatia. În aceeasi sesiune vor lua cuvântul si prof. dr. Simona Motogna, prodecanul Facultătii de Matematică si Informatică din cadrul Universitătii Babes - Bolyai, care va discuta despre importanta educatiei pentru inovare, dar si prof. dr. Carmen Socaciu, Prorectorul Universitătii de stiinte Agricole si Medicină Veterinară, care va aborda o temă provocatoare despre bioeconomie si oportunitătile României în acest domeniu.

În sesiunea Fostering Entrepreneurship, conf. dr. Radu Silaghi Dumitrescu, din partea Facultătii de Chimie si Inginerie Chimică a aceleiasi universităti, va prezenta inventia sa revolutionară, sângele artificial.

Nu în ultimul rând, prof. dr. Marius Mărusteri, seful Departamentului de Informatică Medicală si Biostatistică al Universitătii de Medicină si Farmacie din Târgu-Mures, va vorbi despre următoarea generatie de platforme educationale, în cadrul sesiunii Showcasing Innovation.

Reprezentantii mediului de afaceri vor discuta despre inovatie în sectorul privat

„Vom avea alături si reprezentanti ai mediului de business din România si din străinătate, care îsi vor prezenta povestile de succes, sustinute de inovatie, cu scopul de a inspira tinerii, dar si societatea în general să se orienteze către initiativele antreprenoriale”, a explicat Alexandru Tulai.

Din partea partenerului principal, BRD, vor lua cuvântul Călin Cojocaru, Director al Sucursalei Judetene Cluj si Petre Roxana, Head of Innovative Products and New Technologies în cadrul aceleiasi bănci. Din partea partenerului Microsoft vor vorbi Kostas Loukas, General Manager Microsoft România, Zoli Herczeg, Partner Business Evangelist Microsoft si Dejan Cvetkovic, Chief Technology Officer în Europa Centrală si de Est. Din partea partenerului Huawei vor sustine o prezentare Ioan Demeter, ICT Director în Londra si Bogdan Mănoiu, Founder iRewind.

Evenimentul Cluj Innovation Days este organizat cu scopul de a consolida comunitatea IT locală si de a facilita dezvoltarea legăturilor cu parteneri de afaceri nationali si internationali, în conditiile în care mai mult de 80% din activitatea companiilor de IT din Cluj este reprezentată de furnizarea de servicii către tările vestice, cu precădere Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Canada, dar si către tările Scandinave, China si Japonia.

Editia din 2013 a evenimentului a reunit la Cluj-Napoca circa 400 de reprezentanti ai mediului de afaceri autohton, reprezentanti ai institutiilor publice locale, ai Guvernului României si ai mediului universitar, precum si delegati ai misiunilor diplomatice la Bucuresti.

Mai multe detalii despre evenimentul Cluj Innovation Days 2014 sunt disponibile pe site-ul web dedicat: www.clujinnovationdays.com

Cluj IT este o asociatie de tip cluster inovativ, înfiintata în octombrie 2012, având ca membri 30 de companii de IT, 3 institutii de învătământ superior, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Universitatea Babes-Bolyai si Universitatea de stiinte Agricole si Medicină Veterinară Cluj-Napoca, 8 institutii publice si organizatii catalizator.

Cluj IT Cluster este o initiativă de business cu scopul de a creste competitivitatea în IT, de a face mai vizibilă si mai atractivă industria IT din România, respectiv de a pozitiona Clujul ca un hub regional IT inovator. Clusterul are sustinerea guvernului si a autoritătilor locale, care consideră Cluj IT o initiativă de importantă natională.

Prioritătile clusterului pentru următoarea perioadă sunt reprezentate de: extinderea prezentei internationale prin competitivitate ridicată si prin produse sau servicii inovatoare; dezvoltarea unui mecanism de cooperare eficient între universităti si industria IT, care să aibă ca rezultat un număr cât mai mare de specialisti IT foarte bine pregătiti; realizarea Cluj Innovation City prin care comunitatea IT să aibă acces la infrastructura necesară pentru dezvoltare continuă, inovare si colaborare în proiecte de anvergura. Mai multe informatii despre activitatea Cluj IT Cluster sunt disponibile pe www.clujit.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
DRRh6o wow, awesome article.Really looking forward to read more. Awesome.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar