transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-06-2015

Piata rezidentiala din Bucuresti, dictata de echilibru - analiza HomeFinders

Piata rezidentiala din Bucuresti, dictata de echilibru - analiza HomeFinders
 Alte stiri la aceasta categorie

Piata rezidentială din Bucuresti evoluează într-un ritm constant la nivelul preturilor medii solicitate si al volumului de oferte, conform unei analize realizate de HomeFinders. Constanta celor doi indicatori ai pietei se manifestă atât pe segmentul inferior (zonele de la periferie), cât si pe segmentul mediu-premium (centru, semicentru si Nord).

HomeFinders a analizat, pe baza a 6.131 de oferte scoase la vânzare în lunile aprilie si mai ale acestui an, preturile mediane ale locuintelor, solicitate de proprietari. Conform analizei, preturile medii solicitate se mentin la acelasi nivel, pentru a treia lună consecutiv. În continuare proprietarii apartamentelor din zonele mărginase solicită un pret median de 50.000 de euro pentru apartamentele scoase la vânzare, în timp ce proprietarii de locuinte situate în zonele semicentrale, centrale si de Nord ale Bucurestiului solicită un pret mediu de 68.000 de euro.

În ceea ce priveste volumul de oferte scoase la vânzare la nivelul întregii piete de apartamente din Bucuresti, în luna mai, acesta a crescut doar cu 0,88% fată de luna aprilie. Astfel, numărul total de oferte înregistrat în mai este de 3.079.Comparativ cu luna aprilie, în luna mai au existat câteva oscilatii ale volumului de oferte la nivelul celor două segmente de piată: inferior si mediu-premium. Dacă în aprilie au fost scoase pe piată mai putine oferte de apartamente situate în zonele mărginase decât în martie, în mai, numărul de oferte pe acest segment a crescut cu 4,41 procente. De cealaltă parte, volumul ofertelor scoase la vânzare în zonele semicentrale, centrale si de Nord ale Capitalei a scăzut cu 2,71%.

„Evolutia constantă a pietei rezidentiale a Bucurestiului reprezintă un semn de maturizare, dar si de întelegere din partea proprietarilor a modalitătii sale de functionare. Ne aflăm într-o perioadă dictată de echilibru, o perioadă prielnică pentru achizitie sau pentru investitie în rezidential. Un alt factor important este adaptarea. Cu cât dezvoltatorii îsi vor adapta mai bine proiectele la conditiile pietei si la nevoile cumpărătorilor, cu atât ne vom apropia mai mult de modelul pietei rezidentiale mature, stabile si ofertante, pe care ni-l dorim cu totii. Constatăm că acest lucru deja a început să se întâmple”, afirmă Paul Ghinea, managing partner HomeFinders. 

HomeFinders este prima companie de consultantă imobiliară dedicată exclusiv cumpărătorilor. Fondată în 2011, firma reuneste o echipă de 15 consultanti specializati în cele mai importante zone rezidentiale ale Bucurestiului. HomeFinders propune un model de consultantă imobiliară în premieră în România, de unică reprezentare, si îsi asistă clientii de-a lungul întregului proces de achizitie a unei locuinte în cele mai bune conditii posibile. Prin intermediul unei platforme online integrate, compania oferă acces la toate ofertele rezidentiale disponibile în Bucuresti, precum si la detalii despre acestea, previzionări online, analize si statistici. De la înfiintare, HomeFinders a asistat achizitii de o valoare totală de peste 30 de milioane de euro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar