transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-03-2014

Rapoartele online de credit dezvoltate de Coface sunt disponibile pentru 54 de tari

Rapoartele online de credit dezvoltate de Coface sunt disponibile pentru 54 de tari
 Alte stiri la aceasta categorie

Coface, asiguratorul global de credite comerciale si principalul furnizor de informatii de afaceri in Europa Centrala, isi imbunatateste oferta online cu date financiare relevante si actualizate despre companii si mediul economic in care acestea activeaza. Rapoartele de credit sunt disponibile acum pentru 54 de tari, de la SUA, Germania pana la Turkmenistan si Qatar.

Rapoartele de credit Coface reprezinta un instrument cuprinzator si flexibil al managementului riscului de credit. Acestea ofera suportul necesar evaluarii potentialilor parteneri de afaceri si clasifica clientii in functie de istoricul platilor si al creditelor. ICON, baza de date a Coface si cea mai mare retea de informatii financiare din Europa Centrala si de Est, genereaza acum continutul online si direct pentru rapoartele internationale din 54 de tari.

Design-ul acestora este personalizat, iar accesul la informatii se realizeaza in timp real in toate tarile. De asemenea, rapoartele Coface ofera si informatii despre disponibilitatea datelor financiare si cele ale analistilor, alaturi de posibilitatea comunicarii directe cu acestia.

“Coface pune acum la dispozitie rapoarte online de credit pentru 54 tari. Aceasta oferta importanta include aproape toate tarile europene, precum si Asia, Orientul Mijlociu si SUA.

Companiile vor beneficia de informatii in timp real despre partenerii lor de afaceri.”, a declarat Katarzyna Kompowska, Executive Manager, Coface Central Europe.

Grupul Coface, un lider mondial in asigurarile de credit, ofera companiilor din intreaga lume solutii de protejare impotriva riscului financiar de neplata a clientilor proprii, atat pe piata interna, cat si pentru export.
In 2011, Grupul a inregistrat o cifra de afaceri consolidata de 1,6 MLD EUR.

Cei 4.400 de angajati in 66 de tari ofera un serviciu local la nivel mondial. In fiecare trimestru, Coface publica evaluarile sale de risc de tara pentru 160 de tari, pe baza cunostintelor sale unice asupra comportamentului de plata al companiilor si pe baza expertizei celor 350 de underwriter-i ai sai.

In Franta, Coface gestioneaza garantiile publice de export in numele statului francez. Coface este o subsidiara a Natixis, specilizata in managementul investitiilor si serviciilor financiare, parte a Grupului BPCE.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar