transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-03-2014

Romania participa in cadrul proiectului european WIDESENS prin INCDMTM Bucuresti

Romania participa in cadrul proiectului european WIDESENS prin INCDMTM Bucuresti
 Alte stiri la aceasta categorie

Furnizarea de apă curată, potabilă, este o cerintă fundamentală a Directivei Europene privind apa potabilă. Proiectul WIDESENS, coordonat de Wellness Telecom din Spania, a atras o finantare de 1 milion de euro din partea UE pentru a aborda acest aspect prin dezvoltarea unei noi sonde pentru analiza apei, care va viabilă fi punct de vedere economic pentru utilizarea pe scară largă în retelele de apă.

Această sondă multiparametrică va folosi senzori bazati pe o nouă tehnologie pentru a măsura pH-ul, conductivitatea apei, vegetatia biologică, potentialul redox si cantitatea de clor; ei vor furniza date în timp real cu privire la calitatea apei.

Presiunea apei va fi, de asemenea, măsurată, permitând detectarea scurgerilor. Sonda va fi una cu un cost scăzut, eficientă din punct de vedere energetic, usor de instalat si va necesita un grad scăzut de operatii de întretinere si va oferi informatii valoroase pentru a sprijini managementul si politica din industria serviciilor pentru furnizarea de apă potabilă.

WIDESENS reuneste un consortiu european format din entităti din Spania, Irlanda, Franta si România. T.E. Laboratories, un IMM irlandez cu sediul în Tullow, Co. Carlow , va exploata această nouă tehnologie si o  va aduce pe piată.

WIDESENS se va derula timp de 27 luni, iar noua tehnologie generată în acest proiect va aduce beneficii semnificative pentru autoritătile care furnizează apă potabilă, consumatorii publici, dar si mediului.

De asemenea, proiectul va oferi informatii pretioase si organelor legislative, dar si va avea capacitatea de a oferi locuri de muncă în etapa de comercializare.

INCDMTM este responsabil pentru două pachete de lucru: WP4: Corpul sondă, Carcasa, Partea Electronică si Software si: WP5 Modulul de telecomunicatii si ia parte la WP3: Senzori de cercetare si dezvoltare, WP6 Integrare si validare si WP7 Diseminare, exploatare si DPI .

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar