transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-04-2024 4.6687 lei 4.9764 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-02-2014

S.A.S Grup - crestere puternica in 2013

S.A.S Grup - crestere puternica in 2013
 Alte stiri la aceasta categorie

"În 2011-2013 am investit mai mult decât în anii anteriori în cercetare-dezvoltare; anul trecut am şi lansat pe piaţă unele dintre proiectele respective, iar rezultatele au arătat că eforturile au fost justificate: de la peste 1.000 de companii-clienți la finele lui 2012, am crescut la peste 1.800 la sfârșitul lui 2013", spune Adrian Dinu, director general SAS Grup.

Compania S.A.S Grup, liderul pieţei româneşti a sistemelor de supraveghere și control al flotelor auto prin GPS, a realizat în anul 2013 o cifră de afaceri de cca 8 milioane RON, în creştere cu 16% faţă de anul 2012, în timp ce profitul a crescut cu cca 233%, respectiv de la cca 300.000 RON în urmă cu doi ani, la aproximativ 1 milion RON anul trecut, după cum arată rezultatele financiare preliminare. "Creşterea cifrei de afaceri în 2013 reflectă îndeplinirea obiectivelor noastre de business: am câştigat aproape 800 de companii-clienți noi, astfel încât numărul acestora a urcat de la peste 1.000 la finele lui 2012 la peste 1.800 la sfârşitul anului trecut. În ceea ce priveşte profitul de anul trecut, acesta se explică atât prin avansul general a businessului, cât şi prin creşterea vânzărilor serviciilor noastre cu valoarea adăugată mai mare, respectiv a modulelor software opţionale de supraveghere şi management al flotelor, în plus faţă de licenţa standard", a arătat Adrian Dinu, director general S.A.S Grup.



Marja de profit de 12,5% înregistrată de companie în 2013 este de asemenea foarte bună, având în vedere că, în anii precedenţi, pe de o parte criză economică, iar pe de altă parte evoluţia tehnică de pe piaţa de profil au determinat scăderea marjelor practicate în domeniu. "Am investit şi investim constant în cercetare şi dezvoltare, aşa încât produsele şi serviciile noastre au câştigat în valoare, ceea ce ne-a permis ulterior "să culegem roadele", putând aplica marje de profit justificate prin ceea ce livrăm clienţilor", a precizat Adrian Dinu.

Lista proiectelor noi dezvoltate de SAS Grup în ultimii ani este cuprinzătoare. De exemplu, la sfârşitul lui 2012, SAS Grup a introdus pe hărţile digitale (din aplicaţia sa de monitorizare) numerele de case ale străzilor din peste 1.000 de localităţi din România, precum şi bornele de kilometraj de pe autostrăzi, drumuri europene şi naţionale, opţiunea intrând în forţă în folosinţă în anul 2013. Pentru a o dezvolta însă, SAS Grup a început încă din 2011 să colaboreze cu o firmă de cartografiere, care a proiectat şi desenat harta României la nivel de stradă; apoi, o echipă de ingineri de software de la SAS Grup a dezvoltat timp de 6 luni programul prin care se recreează imaginile (la diferite nivele de scară de hartă) şi se desenează digital numerele de case şi bornele de kilometraj, vizibile de la un anumit nivel de detaliu în sus. SAS Grup a înregistrat designul digital al hărţilor la Oficiul Român al Drepturilor de Autor, acesta cuprinzând detaliile de scriere a textelor şi numerelor de case (astfel încât să nu se suprapună la diferite scări de hartă), elementele de reper precizate pe hartă etc.

Tot anul trecut, SAS Grup a lansat o aplicaţie pentru determinarea stilului de condus al şoferilor, menită să arate managerilor care dintre angajaţi conduc agresiv, crescând astfel costurile cu combustibilii, uzura maşinii şi încălcând regulile de circulaţie. Aplicaţia "Stil de condus" de la SAS Grup este unicat pe piaţa din România prin faptul că are la baza modele matematice complexe, generate de principiul că accelerarea şi decelerarea bruşte nu sunt funcţii liniare. Dezvoltarea aplicaţiei a început în 2012 şi a durat 1 an; aceasta este atât de complexă şi greu de copiat, încât SAS Grup nu intenţionează să o patenteze. "Acestea sunt doar două exemple, dar lista poate continua cu diferite proiecte de cercetare şi dezvoltare în care investim constant, iar acest lucru ne asigură credibilitate în piaţă şi creşterea businessului. În mod constant, între 5 şi 10 ingineri de software de top la nivel naţional şi internaţional lucrează la dezvoltarea proiectelor noastre; unele dintre acestea ajung pe piaţă, altele însă sunt oprite în diferite etape de dezvoltare întrucât pe parcurs se dovedesc a fi neviabile", a arătat Adrian Dinu.

Anul trecut, SAS Grup a vândut cca 4.500 de echipamente de supraveghere prin GPS, la care s-au adăugat licenţe standard de utilizare a softurilor, module software opţionale etc; în acelaşi timp însă, compania a şi anulat o serie de contracte, ca urmare a faptului că unii clienți nu și-au achitat facturile sau au intrat în insolvenţă. "Piaţa locală a evoluat în 2013 sub aşteptările noastre ca şi număr de echipamente de monitorizare prin GPS active la nivel naţional: estimarea noastră iniţială era că se va ajunge la cca 100.000 de echipamente până la sfârşitul anului trecut, dar nu cred că s-au depăşit 90.000. Dintre acestea, peste 22.000 de echipamente active de monitorizare prin GPS sunt de la SAS Grup, aşa încât, ca şi cotă de piaţă, ne menţinem la cca 25%. Obiectivele pe anul 2014 vizează constanța în acest sens și  continuarea investițiilor în proiectele de cercetare-dezvoltare", a precizat Adrian Dinu.

Compania  S.A.S GRUP, constituită în 2002, are ca obiect  de activitate atât dezvoltarea şi implementarea sistemelor integrate de supraveghere şi urmărire autovehicule prin satelit, cât şi executarea de software în domeniu. În urmă cu 5 ani, S.A.S GRUP  a introdus pe piaţa românească sistemul profesional de urmărire şi supraveghere din satelit a flotelor auto prin intermediul unei soluţii AVL- Automatic Vehicle Location (în România soluţia AVL este mai cunoscuta sub numele de “sistem GPS”).

Compania S.A.S GRUP este lider pe piata sistemelor profesionale de localizare vehicule prin AVL. Peste 1.800 de companii utilizează tehnologia AVL (sistem GPS) - S.A.S Grup, fiind montate peste 22.000 de unităţi.

Datele furnizate de echipamentele GPS sunt transferate cu ajutorul soluţiilor  de transfer de date Orange, cu tehnologie de ultimă oră, performanţe remarcabile şi largă acoperire.

În parteneriat cu firma Wizrom Software, S.A.S Grup a dezvoltat un sistem integrat de routare şi raportare a abaterilor faţă de traseele planificate/ precalculate ale unei flote auto. Sistemul de routare furnizat de Wizrom Software permite automatizarea distributiei sau livrărilor, precum şi stabilirea rutelor de parcurs optime de către vehiculele din flota auto; ulterior, solutia S.A.S GRUP evidentiază în timp real abaterile faţă de rutele programate.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar