transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-02-2014

Saxo Bank introduce tranzactionarea Futures Spread

Saxo Bank introduce tranzactionarea Futures Spread
 Alte stiri la aceasta categorie

Saxo Bank, specialistul în tranzacționare și investiții online, își lărgește din nou portofoliul de produse pentru clienții retail și instituționali prin introducerea tranzacțiilor futures spread.

Începând de azi, 18 februarie, clienții vor putea să tranzacționeze futures spreads pe o multitudine de asseturi pe toate platformele Saxo Bank, inclusiv pe aplicațiile mobile SaxoTrader pentru smartphone și tablete. Introducerea acestui produs în oferta Saxo Bank permite clienților săi să tranzacționeze futures spread intramarket și futures spread calendaristice variate pe o serie de contracte cheie care includ aurul, țițeiul și alte commodities, dobânzi, titluri de stat și indici bursieri majori. Una dintre atracțiile tranzacționării futures spread este abilitatea de a folosi un singur ordin plasat pentru a muta un contract futures către următoarea dată de maturitate, înainte ca acest contract să expire, fără riscuri de întrerupere sau risc spread.
 
Patrice Henault, Product Manager pe Futures și Listed Options la Saxo Bank, a declarat: “Un spread calendaristic este definit ca fiind vânzarea unuia sau mai multor contracte la cumpărarea unuia sau mai multor contracte futures pe aceeași piață, dar în luni diferite, de exemplu porumb pe septembrie scurt și porumb pe septembrie lung. Traderul de spread calendaristic se poziționează între speculator și hedger. În loc să își asume riscul fluctuațiilor excesive de prețuri, își asumă riscul diferențelor dintre cele două luni de tranzacționare. Spreadurile calendaristice sunt mai puțin volatile decât alte forme de tranzacționare, inclusiv acțiunile, opțiunile sau straight futures. Tocmai această volatilitate redusă determină marjele reduse pe spreaduri.

Spreadurile se mișcă mai des, mai viguros și pe un termen mai lung decât alte forme de tranzacționare”.

Saxo Bank este o bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online. Banca permite clienţilor să tranzacţioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, acţiuni, contracte Futures, opţiuni şi alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzacţionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader şi SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil.

Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clienţii instituţionali ai băncii. White label reprezintă pentru Saxo Bank o zonă de business importantă şi presupune personalizarea şi crearea de mărci pentru platformele de tranzacţionare  pentru alte instituţii financiare şi brokeri. Saxo Bank are peste 120 de clienţi white label şi deserveşte mii de clienţi retail în peste 160 de ţări.

Saxo Asset Management a fost lansat în 2009 pentru a deservi segmentul investitorilor bogaţi şi, de atunci, şi-a triplat volumul bunurilor pe care le gestionează. Saxo Bank are sediul în Copenhaga şi birouri în Australia, Cehia, Franţa, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elveţia, Marea Britanie şi Emiratele Arabe Unite.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar