transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-02-2014

Schneider Electric - locul 10 in topul Cele mai sustenabile 100 de corporatii la nivel mondial

Schneider Electric - locul 10 in topul Cele mai sustenabile 100 de corporatii la nivel mondial
 Alte stiri la aceasta categorie

Schneider Electric a fost inclusă, pentru al treilea an consecutiv, în topul 100 al celor mai avansate companii  în ceea ce priveşte dezvoltarea sustenabilă, prezentat de organizaţia Corporate Knights la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveţia. În 2014, Schneider Electric ocupă locul 10 în clasamentul general şi locul 1 între companiile din sectorul Industrie şi bunuri de capital.

Topul „Cele mai sustenabile 100 de corporaţii la nivel mondial”, realizat de Corporate Knights, o revistă canadiană ce promovează capitalismul ecologic, include 100 de companii internaţionale cu cele mai bune performanţe, conform unor parametri de sustenabilitate specifici fiecărui sector de activitate. Clasamentul are la bază date colectate de la Bloomberg şi de la 350 de companii cu cea mai mare capitalizare bursieră la nivel mondial.

„Schneider Electric urcă din nou în topul «Cele mai sustenabile 100 de corporaţii la nivel mondial». Clasarea între primele 10 corporaţii anul acesta şi ocuparea unei poziţii de lider în industria noastră reprezintă un stimulent puternic pentru noi, încurajându-ne să ne extindem şi mai mult angajamentele în materie de sustenabilitate”, a declarat Jean-Pascal Tricoire, Preşedinte şi CEO Schneider Electric.

Începând cu anul 2005, Schneider Electric măsoară şi publică, trimestrial, progresele cheie în domeniul sustenabilităţii prin intermediul Barometrului Planetă & Societate. Acesta include 14 indicatori din trei domenii cheie ale strategiei de dezvoltare durabilă a Grupului: economie, mediul înconjurător şi societate. Acest instrument ajută Schneider Electric să-şi evalueze în mod regulat acţiunile în materie de dezvoltare durabilă şi să împărtăşească rezultatele cu toţi partenerii săi.Mai mult decât atât, Schneider Electric are o strategie activă de clasare în cei mai importanţi indici de sustenabilitate precum CDP (Carbon Disclosure Project) şi DJSI (Indicii de sustenabilitate Dow Jones), precum şi în topul anual Corporate Knights.

Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operaţiuni în mai mult de 100 de ţări, Schneider Electric oferă soluţii integrate pentru diverse segmente de piaţă, deţinând poziţii de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcţii şi al centrelor de date sau reţelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenţă extinsă şi în domeniul aplicaţiilor pentru segmentul rezidenţial. Cei peste 140 000 de angajaţi ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, fiabilă, eficientă, productivă şi verde, realizând venituri din vânzări în valoare de 24 miliarde de euro în 2012, prin activitatea lor constantă de a ajuta persoanele şi organizaţiile „să profite la maximum de resursele energetice”.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
ugmhrjxfql
Introduceti mesajul ...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar