transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-12-2013

Schneider Electric a fost selectata de catre IGDAS pentru implementarea solutiei Gas Day Operations

Schneider Electric a fost selectata de catre IGDAS pentru implementarea solutiei Gas Day Operations
 Alte stiri la aceasta categorie

Schneider Electric a fost selectată de cel mai mare distribuitor de gaze naturale din Turcia, IGDAŞ, pentru implementarea soluţiei Gas Day Operations (GDO), pentru planificarea cererii de gaze naturale. Decizia a fost luată în urma instalării unei aplicaţii pilot, ale cărei performanţe şi evaluare pozitivă au determinat compania să instaleze această soluţie pentru întregul său sistem de distribuţie a gazelor.

IGDAŞ a ales să utilizeze tehnologia Schneider Electric în contextul în care Autoritatea de Reglementare a Pieţei de Energie din Turcia (ARPE) solicită tuturor companiilor locale de distribuţie a gazelor să implementeze sisteme de management al predicţiilor care să respecte practicile internaţionale. Deoarece Turcia importă gaze naturale din ţările vecine, autoritatea doreşte să se asigure că distribuitorii gestionează eficient şi eficace această resursă vitală. Prin utilizarea aplicaţiei Gas Day Operations, IGDAŞ devine primul distribuitor din Turcia care implementează o soluţie în acord cu mandatul ARPE.

Soluţia GDO oferită de Schneider Electric creează un plan zilnic solid utilizând angajamentele contractuale, date privind condiţiile meteo, istoricul consumului şi alte criterii relevante ce stau la baza predicţiilor. Instrumentele de analiză interne sunt coroborate cu informaţii în timp real din teren, colectate de sistemul SCADA (Monitorizare, Control şi Achiziţii de Date) al distribuitorului. Această analiză automată şi fiabilă ajută la deciziile de achiziţie, transfer şi stocare necesare urmăririi planului, evitând penalităţi importante care ar putea fi impuse de către ARPE.

Decizia IGDAŞ de a implementa aplicaţia GDO a avut la bază nu doar proiectul pilot cu rezultate pozitive, ci şi performanţele sistemului OASyS de monitorizare, control şi achiziţii de date al Schneider Electric, instalat în anul 2014 şi care, de atunci, oferă un management al informaţiei fiabil pentru operaţiunile zilnice ale companiei.

Implementarea acestui sistem – care a inclus aplicaţii avansate de management, specifice IGDAŞ, pentru simulare şi analiză operaţională, precum şi pentru măsurare, control şi infrastructura de comunicaţii – a ajutat distribuitorul să-şi îmbunătăţească semnificativ capacitatea de a răspunde cererii de gaze naturale în continuă creştere din Istanbul. Astfel, implementarea GDO va fi facilitată de integrarea directă a acestei noi aplicaţii cu soluţia de control deja existentă. „Principalul nostru obiectiv este să oferim soluţiile de care furnizorii de energie au nevoie pentru a-şi rezolva nevoile operaţionale, atât în prezent, cât şi în viitor, precum şi pentru a asigura o distribuţie a energiei cât mai eficientă şi fiabilă”, a declarat Vicepreşedintele Executiv al Diviziei Smart Infrastructure din cadrul Schneider Electric, Ignacio Gonzalez.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar