transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-03-2014

Simplicity de la Euler Hermes - protectie a cashflow-ului pentru companiile mici

Simplicity de la Euler Hermes - protectie a cashflow-ului pentru companiile mici
 Alte stiri la aceasta categorie

Euler Hermes a lansat Simplicity, o polită de asigurare a creditului comercial usor de utilizat, „de pe raft”, care protejează companiile mici împotriva riscului de a nu fi plătite de către clientii proprii.

„Simplicity” este concepută pentru a aduce în cîteva minute linistea firmelor mici, care se luptă cu clientii cu probleme la plată. Aceasta ofera o politică de preturi simplă, o administrare simplă si un proces simplu si rapid al cererilor pentru toate datoriile de peste 1000 lei, astfel, dacă o plată rămîne restantă, impactul asupra fluxurilor de numerar ale unei companii, este minimizat.

Lansat în România în urma unui proces extensiv de cerecetare a pietei si a unui rezultat de succes pe alte piete din Europa, precum Belgia, Olanda, Marie Britanie si Irlanda, Simplicity este primul produs de acest gen care răspunde nevoilor specifice ale afacerilor mici, înlăturînd necesitatea unei limite de credit.

În mod standard, companiile sunt acoperite în caz de neplată sau de insolventă a clientului lor pentru un minim de 60% din valoarea datoriei neachitate pînă la concurenta răspunderii maxime per Client-Debitor. Aceasta poate fi crescută la 90%, cu o raspundere maximă mai mare, în cazul în care asiguratul aplică pentru o clasa de risc la Euler Hermes, (prin intermediul platformei online Eolis) si clientul său este evaluat ca un risc acceptabil.

"Simplicity se adresează în mod direct nevoilor comunitătii de afaceri mici", a declarat Cristina Rusuleanu, Director General al Euler Hermes România. "În mod traditional asiguratorii de credit s-au axat în principal pe dezvoltarea de produse pentru a satisface nevoile companiilor de dimensiuni medii si mai mari. Era timpul pentru a crea solutii adaptate special sectorului de afaceri mici.

"

"Firmele mici recunosc avantajul de a-si proteja afacerea împotriva riscului de a nu fi plătite, dar politele de asigurare de credit existente au fost considerate ca fiind prea costisitoare, confuze si ineficiente pentru o afacere cu putin sprijin în managementul riscului de credit. Cu Simplicity, Euler Hermes a creat un produs „out of the box” care nu necesită mai multă administrare decît un RCA sau o polită de asigurare a  locuintei, dar care furnizează un nivel de protectie care va ajuta administratorii firmelor să doarmă mai linistiti noaptea.”

Euler Hermes este liderul global în asigurarea de credit comercial si un recunoscut specialist în domeniul bond-urilor, garantiilor si colectării creantelor. Cu mai mult de 100 de ani experientă, compania ofera clientilor săi business-to-business (B2B) servicii financiare care sprijină managementul creantelor comerciale si al lichiditătilor. Reteaua proprie de informatii urmăreste si analizează schimbările de zi cu zi ale solvabilitătii corporative în rîndul companiilor mici, medii si multinationale în piete ce reprezintă 92% din PIB-ul global.

Localizată în Paris, compania este prezentă în peste 50 de tări, cu mai mult de 6000 de angajati. Euler Hermes este o filială a Allianz, listată la Euronext Paris (ELE.PA) si evaluată  AA- de către Standard & Poor’s si Dagong. Compania a înregistrat o cifra de afaceri consolidată de 2,5 miliarde Euro în 2013 si a asigurat tranzactii de afaceri la nivel mondial de 789 miliarde Euro în expunere, la sfîrsitul anului 2013.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Joan
I remember manikg Tootsie Rolls for my older two kids when we first took milk and wheat out of their diet. We made it with potato-based imiatation milk powder and dairy-free margarine and it worked fine. I cut them in Tootsie Roll sized pieces and individually wrapping them in homemade wrappers. It took forever, but they loved them. I love the way you did your lesson with them and the little boxes are adorable. I love the way you are weaving in all different sources such as Cyberchase with the books.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar