transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-08-2015

Symmetrica a inaugurat o noua linie de productie. Investitiile companiei au ajuns la 24,5 milioane de euro

Symmetrica a inaugurat o noua linie de productie. Investitiile companiei au ajuns la 24,5 milioane de euro
 Alte stiri la aceasta categorie

Începând cu luna august 2015, Symmetrica, liderul pietei locale de pavele si borduri vibropresate si cel mai mare producător autohton, inaugurează o noua linie de productie în cadrul fabricii din Ciociu, Bistrita-Năsăud, în urma unei investitii de 1,5 milioane de euro. În acest fel, compania îsi consolidează pozitia pe piata locală si creste valoarea investitiilor totale la 24,5 milioane de euro.

“Extinderea fabricii din jud. Bistrita-Năsăud a venit ca un pas firesc nu doar în întărirea pozitiei Symmetrica, ci si în contextul cererii în crestere pe piata din regiune. De asemenea, odată cu extinderea portofoliului de produse si cu lansarea de game speciale pentru sectorul rezidential, am simtit nevoia de a majora capacitatea de fabricatie”, a declarat Sebastian Bobu, Director Executiv al Symmetrica.

Potrivit afirmatiilor sale, noua linie de fabricatie este amplasată într-o hală cu o suprafată de 850 mp si va produce zilnic cca. 2.000 metri de pavele si borduri. Dincolo de linia de productie, fabrica din Bistrita-Năsăud a fost extinsă si cu noi spatii de depozitare, pe o suprafată de peste 6.000 de mp, dar si cu spatii special amenajate pentru silozuri de ciment si depozite de agregate.

Investitii totale de 24,5 milioane de euro

Odată cu inaugurarea noii linii de productie în fabrica din Bistrita-Năsud, Symmetrica a atins un nivel de 24,5 milioane de euro în ceea ce priveste investitiile in capacitătile de productie derulate până în acest moment.

Astfel, compania detine cinci fabrici în întreaga tară.

De asemenea, începând cu luna august, capacitatea de productie a Symmetrica ajunge la peste 15.000 metri de produse zilnic. În acest fel, compania va putea să acopere cererea de pavele si borduri în proiecte din Moldova, Muntenia si Transilvania. 

Planurile de viitor ale Symmetrica

În ceea ce priveste planurile de viitor ale companiei, Sebastian Bobu a afirmat că este vizată extinderea capacitătilor de productie si în alte unităti ale Symmetrica, dar si investitii în locatii noi, însă doar într-un context pozitiv generat de eventuale cresteri ale pietei de prefabricate mici.

„În functie de numărul comenzilor si de evolutia pietei de prefabricate mici din beton, putem dezvolta capacitatea de productie si în alte fabrici prin montarea unor linii noi”, subliniat acesta.
De asemenea, reprezentantul companiei a mentionat că printre obiective ale Symmetrica pentru cea de-a doua jumătate a acestui an se numără si eficientizarea productiei. Totodată, prin noua linie de productie si extinderea portfoliului de produse cu două game pentru clientii rezidentiali – Symmetrica Select si Symmetrica pentru Grădină – compania vizează o majorare a business-ului pentru acest an cu circa 5%.

„Toate actiunile desfăsurate în prima parte a acestui an – schimbarea imaginii companiei, extinderea portfoliului de produse si mărirea capacitătii de productie prin noua linie, reprezintă motivele care stau la baza estimărilor noastre, alături de cresterea cererii pe segmentul rezidential. Am demonstrat astfel că ne putem adapta unei piete extrem de exigente si vom continua să fim atenti la evolutia acesteia, pentru a le veni în întâmpinare cu cele mai bune solutii si produse de calitate superioară”, a încheiat reprezentantul companiei.

Symmetrica este o companie 100% românească, producătoare de pavele, borduri si rigole vibropresate pietonale si carosabile, într-o gamă variată de forme si culori. Aceasta a fost înfiintată în 1994 de Florentina-Mihaela Stanciu (60% din actiuni) si Florin-Cristinel Stanciu (40% din actiuni).

Prima fabrică Symmetrica a fost inaugurată în 1999 la Veresti, judetul Suceava, urmată apoi de unitătile de productie de la Podu Iloaiei, judetul Iasi (2010), si Bolintin Vale, în apropiere de Bucuresti (2011), Prejmer – Brasov (2012) si Cociu – Bistrita-Năsăud (2012).

Principalele proiecte pentru care Symmetrica a livrat pavele si borduri se numără Arena Natională, parcul balnear din statiunea Vatra Dornei, magazine Carrefour, Lidl, Penny Market, parcări cu pavele ecologice în Bucuresti etc. De asemenea, produsele companiei au fost folosite pentru reabilitatea de străzi, trotuare si parcuri ecologice din întreaga tară.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
EnuJu
Sunt tare dragute , imi atmeinsc cu placere de copilarie, de Pegasul meu, de cat de repede si de usor am invat sa pedalez, niciodata nu am avut incidente, nu am cazut. Vad ca tot mai multi copilasi au ca pasiune in ziua de azi mersul pe bicicleta.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar