transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-06-2015

Teamnet furnizeaza Serbiei tehnologii avansate pentru gestionarea dezastrelor naturale in zona de frontiera sarbo-romana

Teamnet furnizeaza Serbiei tehnologii avansate pentru gestionarea dezastrelor naturale in zona de frontiera sarbo-romana
 Alte stiri la aceasta categorie

Grupul Teamnet, unul dintre cei mai importanti integratori IT&C din regiune, a dezvoltat si implementat în Serbia un sistem integrat pentru gestionarea dezastrelor naturale în zona de frontieră dintre România si Serbia, ca parte a unui proiect amplu de cooperare transfrontalieră pentru sigurantă în situatii de urgentă. Locuitorii din zonele de frontieră Caransebes (România) - Districtul Banatul de Sud (Serbia) beneficiază astfel de o sigurantă sporită prin îmbunătătirea procedurilor si vitezei de răspuns în caz de inundatii, incendii sau alte dezastre naturale.

Proiectul dezvoltat de Teamnet pentru Sectorul pentru Situatii de Urgentă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Serbia a constat în implementarea unui sistem informatic integrat bazat pe tehnologii UAV (Unmanned Aerial Vehicles) si GIS (Geographic Information System) si livrarea echipamentelor specializate necesare pentru a sustine eforturile de gestionare a dezastrelor naturale. Proiectul reprezintă o premieră pe plan local, Teamnet fiind prima companie din România care exportă la nivel regional solutii integrate bazate pe tehnologie UAV.

“Colaborarea dintre România si Serbia pentru gestionarea situatiilor de urgentă este un pas important în crearea, prin tehnologie, a unei zone de frontieră protejate. Integrarea de tehnologii inovatoare precum GIS si UAV cu sisteme de comunicatii TETRA si satelit ne-au oferit o oportunitate unică de a dezvolta sistemul informatic pentru siguranta granitei dintre România si Serbia, contribuind semnificativ la gestionarea dezastrelor naturale si la crearea unei zone de frontieră mai sigure. Avem încredere că astfel de proiecte de magnitudine vor genera un real impact asupra comunitătilor implicate.”, spune Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group.

Zona de frontieră dintre Caransebes si Districtul Banatul de Sud este monitorizată prin intermediul unui sistem UAV (dispozitive aeriene fără pilot) si a unui vehicul off-road Land Rover Defender.

Astfel, sunt acoperite inclusiv zonele accidentate, de regulă inaccesibile mijloacelor obisnuite de interventie. De asemenea, sistemul informatic EmerGIS dezvoltat integral de Teamnet sprijină autoritătile să gestioneze eficient situatiile de urgentă prin module precum managementul de criză, GIS, gestionarea substantelor periculoase, gestionarea resurselor, conducerea operatiunilor de evacuare, căutarea si salvarea sau integrarea cu alte dispozitive.

Proiectul implementat de Teamnet în Serbia face parte din programul IPA de cooperare transfrontalieră România-Serbia pentru ”Gestionarea comună a situatiilor de urgentă în zonele de frontieră Caransebes - Districtul Banatul de Sud”. Scopul strategic al programului este consolidarea cooperării între autoritătile competente din regiunea de frontieră prin schimbul de informatii în situatii de urgentă, precum si cresterea capacitătii de monitorizare si răspuns în cazul dezastrelor naturale. România este Autoritatea de Management pentru acest program prin intermediul Ministerului Dezvoltării Regionale si Administratiei Publice (MDRAP), Republica Serbia reprezentând Autoritatea Natională a programului prin intermediului Biroului de Integrare Europeană din Republica Serbia.

Cu o experientă de 14 ani, Teamnet este unul dintre cei mai importanti integratori IT&C din regiune.

Grupul a înregistrat o cifră de afaceri de 71 milioane de euro în 2013 si a fost inclusă, pentru al saptelea an consecutiv, în topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. De asemenea, Teamnet este singura companie românească inclusă în categoria „Big 5” a topului Deloitte Technology Fast 50 Central Europe în 2013, fiind ocupanta locului al treilea în clasament.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar