transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-03-2014

TeleTrade se asteapta la cresteri in Romania in anul 2014

TeleTrade se asteapta la cresteri in Romania in anul 2014
 Alte stiri la aceasta categorie

TeleTrade a inregistrat o crestere puternica a activitatii sale in Romania in 2013, implicand inclusiv parteneri locali pentru o prezenta activa in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi si Constanta.

TeleTrade este brokerul ce promoveaza activ educatia financiara in Romania, oferind celor interesati de tranzactionare toate resursele necesare pentru a invata foarte bine mecanismele pietelor internationale. Conform standardelor internationale in privinta investitiilor cu grad ridicat de risc, TeleTrade se implica in informarea corecta si completa a clientilor sai.

Cel mai tanar client TeleTrade in Romania are 18 ani, in timp ce majoritatea clientilor se situeaza in intervalul de varsta 25 - 39 de ani. Varsta nu este insa un impediment in ceea ce priveste capacitatea de a face tranzactii de succes, caci exista conturi deschise si de clienti pensionari, cel mai varstnic client in prezent avand 65 de ani.

"Ne propunem sa contribuim la educatia financiara in Romania, avand multe experiente de succes. Multi tineri au ajuns sa gaseasca in TeleTrade un partener de incredere in tranzactionarea pe pietele financiare internationale. Unii folosesc aceasta experienta ca pe un extra-job, in timp ce altii ajung sa se concentreze chiar pe aceasta activitate", declara Goldman Laszlo, Chief Image Administrator (C.I.A.) & Creative Partner for TeleTrade Romania.TeleTrade se asteapta la cresteri in 2014, inregistrand lunar o crestere de 15-20% a conturilor demo deschise online. Numarul investitorilor cu conturi reale de peste 5000 USD a depasit nivelul de 500, iar cresterea va continua pe parcursul acestui an, estimeaza oficialii companiei. "Pe termen scurt si mediu, TeleTrade creste puternic si pe segmentul de servicii pentru clienti VIP, unde estimam ca avem deja cei mai multi clienti romani dintre companiile care activeaza pe piata, oferindu-le servicii unice", mai spune Goldman Laszlo. Acesta subliniaza ca TeleTrade are un concept de business bazat pe onoarea asiatica, acolo unde valorile sunt de neclintit, educatia este o virtute, iar compromisurile nu sunt acceptate. Modelul de business vizeaza pregatirea indiferent de nivel (incepatori, avansati, profesionisti, VIP), compania propunandu-si sa creeze pentru clientii sai contextul favorabil pentru experiente pozitive pe piata de capital.

Pentru ca tranzactionarea in marja pe Forex si CFD pe piata OTC sunt concepte atractive, dar in acelasi timp foarte riscante in lipsa unei educatii financiare adecvate, reprezentantul TeleTrade mentioneaza ca "o persoana care nu cunoaste domeniul, care nu are experienta, ar trebui sa ne contacteze si sa ne solicite consultanta, sa aiba rabdare sa invete pana cand va avea nivelul de pregatire adecvant; suntem printre putinele companii care nu lucreaza cu sume mici, tocmai pentru ca suntem onesti si ne dorim clienti multumiti, iar statisticile noastre ne arata foarte clar ca cei ce tranzactioneaza cu sume mici (sub 500 USD) au sanse mari sa piarda foarte usor; ne dorim clienti multumiti si profitabili pe termen lung, astfel de tranzactii financiare nu sunt la fel ca jocurile de loterie, potrivite pentru orice persoane, chiar si fara nicio pregatire".

Fondat in 1994, Grupul TeleTrade este o companie mondiala ce ofera clientilor o intreaga gama de servicii si oportunitati, cunostinte ale pietei si suport educational. Cu peste 200 de filiale in 30 de tari, TeleTrade este cea mai mare companie de profil din Asia si Europa ce ofera o intreaga gama de servicii in conformitate cu standardele de calitate la nivel mondial. Stabilita in Cipru, TeleTrade Europa este licentiata si reglementata de CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission) si se completeaza cu MiFID (Directiva Pietelor de Instrumente Financiare). TeleTrade a primit numeroase premii internationale ce atesta calitatea serviciilor oferite. In Romania, TeleTrade (www.teletrade-dj.ro) este prezenta in Bucuresti, dar si prin partenerii locali din Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi si Constanta.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Anna
Were required to give you that alomst no remark so that you can thanks a great deal however again of these spectacular techniques you might have provided in this posting. It is so particularly generous with folks such as you to produce unreservedly what the majority of us may have marketed for an book to earn some dough in their own business, mainly since you could have tried it in the event you wanted. The tactics also acted to be good approach to know that everyonee2€™s similar desire just as my own, private to figure out completely a lot more regarding this condition. Ie2€™m positive you can find thousands of much more pleasant opportunities up front for numerous who go through your web site post.
Prince
Congratulations to winners!I am lokoing these beautiful things for making cards, and sorry becouse in my country don't have this beauty to sell.Greetings from Belgrade, Serbia, and sorry of my bad english.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar