transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-04-2014

Tranzactiile cu activele non-core si neperformante ar putea atinge nivelul de aproximativ 80 miliarde de Euro in 2014

Tranzactiile cu activele non-core si neperformante ar putea atinge nivelul de aproximativ 80 miliarde de Euro in 2014
 Alte stiri la aceasta categorie

2013 a fost un an record din punct de vedere al tranzactiilor efectuate cu active non-core si neperformante, fiind vândute credite în valoare de 64 miliarde de Euro, înregistrându-se astfel o crestere de 40% în comparatie cu 2012, conform ultimei analize de piată publicată de PwC. Nivelul ridicat de activitate a fost determinat de tranzactiile din Marea Britanie, Belgia, Irlanda, Spania si Germania.

“Ne asteptăm ca si 2014 să fie un an record pentru piata europeană a tranzactiilor cu portofolii de credite non-core si neperformante, iar nivelul de activitate este preconizat să atingă un nou record de 80 miliarde de Euro. Estimăm că au fost deja încheiate sau sunt în curs de a fi încheiate tranzactii cu portofolii de credite cu o valoare totală ce depăseste 30 miliarde de Euro. Activitatea de tranzactionare este alimentată de nevoia multor bănci europene de a a-si optimiza bilantul si de a-si restructura operatiunile. Restructurarea bancară va continua încă cel putin cinci ani – iar activitatea va fi sustinută de rezultatele procesului privind  Analiza Calitătii Activelor derulat în Zona Euro de către Banca Centrală Europeană si a testelor de stres în curs de desfăsurare”, a declarat Cornelia Bumbăcea, Partener, Tranzactii, PwC România.

PwC estimează că băncile europene au în continuare în portofoliile lor active în valoare de 2,4 mii de miliarde  Euro pe care le consideră non-core si neperformante. În timp ce un număr mare de bănci ia măsuri semnificative pentru a reduce expunerea la aceste active nedorite, o reevaluare continuă a bilanturilor lor duce la identificarea de active non-core si neperformante suplimentare.

“Fondurile de tip „Private Equity” si fondurile speculative au fost cei mai activi cumpărători în 2013.

Preconizăm că această tendintă va continua si în 2014 datorită numărului mare de fonduri dedicate pentru acest gen de investitii si alocării unor sume importante pentru finantarea unor astfel de tranzactii, mai ales de către jucătorii cu experientă în acest sector. Există un mare număr de investitori interesati de plasamentele pe piata europeană, inclusiv în România. De asemenea, am observat o crestere a tranzactiilor cu active neperformante în România pe parcursul anului 2013, atât proprietăti comerciale, cât si rezidentiale si de birouri. Ne asteptăm pentru anul 2014 ca volumul tranzactiilor cu portofolii de active non-core si neperformante să crească si în România, pe măsură ce indicatorii macro-economici se îmbunătătesc si apetitul investitorilor pentru investitii cu risc creste”, a adăugat Cornelia Bumbăcea.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Aishu
daca timp de mai mult de 20ani nu s-a facut nimic pentru bustnaarea oamenilor, s-au primit legi care nu functioneaza, daca cei iubitori de munca cinstita au parasit tara , ..oare nu e clar ca cei ce conduc se gindesc doar la buzunarul lor? nu putem invinui scolile si gradinitele, ci ar trebui sa schimbam din radacini guvernarea sa se formeze o asociatie cu reprezentanti din toate localitatile republicii, care sa se intruneasca de 3-4 ori pe an si impreuna cu guvernantii sa gaseasca cai de iesire din saracie, sa puna oamenii la lucru si sa fie platiti la timp .incet, incet s-ar lasa bautul si prostiile.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar