transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-03-2016

Vast Resources investeste milioane de dolari in minele din Manaila si Baita Plai

Vast Resources investeste milioane de dolari in minele din Manaila si Baita Plai
 Alte stiri la aceasta categorie

Vast Resources continuă în acest an seria investițiilor pe care le face în România, ceea ce va conduce la crearea mai multor locuri de muncă. Compania minieră a demarat deja lucrările prin care își propune să dubleze capacitatea de producție a minei de la Mănăilă și să modernizeze infrastructura minei situate în localitatea Băița Plai, pentru siguranța exploatării subterane.

Compania a demarat lucrările încă din luna februarie, astfel că în cursul acestui an unul dintre principalele obiective ale companiei este dezvoltarea graduală a celor două mine. „În cazul ambelor proiecte ne propunem să investim în echipamente și tehnologii noi, dar și training-uri pentru angajați. Astfel de operațiuni presupun costuri de milioane de dolari și ne dorim să le implementăm cu ajutorul unor furnizori români. Una dintre politicile companiei nostre este aceea de a utiliza, pe cât posibil, resurse locale”, a declarat Andrew Prelea, Președinte și Director Executiv al Vast Resources.

În cazul minei de la Mănăilă, Vast Resources își propune să construiască o instalație de flotație modernă și un laborator chiar în apropierea ansamblului minier, care vor permite ca operațiunile de exploatare să fie optimizate, astfel încât eficiența acestora să crească iar costurile de transport să scadă.

Pe de altă parte, Vast Resources a început și procesul de modernizare a pompelor de la mina situată în Băița Plai. În același timp, lifturile de acces subteran și galeriile minei sunt și ele reabilitate, în paralel cu infrastructura sistemelor de ventilație  și electric.„Siguranța personalului nostru este una dintre principalele noastre preocupări. Tocmai de aceea, în 2016 vom continua programele de training organizate pentru inginerii noștri minieri, metalurgiști și geologi. Vom aduce experți din străinătate care vor lucra alături de echipa noastră din România și suntem convinși că ambele echipe vor avea multe de învățat una de la cealaltă,” a mai spus Andrew Prelea.

Activitatea companiei de explorare și exploatare minieră vizează exploatarea de materiale polimetalice iar investițiile pe termen lung vor avea în vedere atât întreținerea și reabilitarea minelor, cât sprijinirea comunităților din apropiere.

Compania Vast Resources a fost fondată la sfârșitul anului 2005, având ca obiect de activitate explorarea zăcămintelor minerale din Zimbabwe și Africa de Sud. În completarea activității din Africa, în mai 2013, Vast Resources și-a îndreptat atenția către România, în vederea dezvoltării strategiei de business.

Compania utilizează cea mai nouă tehnologie de explorare, cum ar fi software-ul de gestionare a datelor spațiale, vizualizare 3D, noile tehnici de modelare geofizice, geochimie și elemente de managementul riscului, care au scopul de a susține proiectele în procesul de dezvoltare pe termen lung.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar