transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-05-2015

Veneto Banca a organizat, in colaborare cu KW Forester, conferinta Fonduri Structurale: de la idee la realizarea unui proiect de investitii

Veneto Banca a organizat, in colaborare cu KW Forester, conferinta Fonduri Structurale: de la idee la realizarea unui proiect de investitii
 Alte stiri la aceasta categorie

Veneto Banca a organizat, în colaborare cu societatea de consultantă KW Forester, conferinta  „Fonduri Structurale: de la idee la realizarea unui proiect de investitii”, în cadrul căreia au fost prezentate etapele de elaborare, programare financiară si implementare a unui proiect cu finantare nerambursabilă, precum si oportunitătile de investitii oferite de noua perioadă de programare 2014-2020 a Fondurilor Structurale.

Evenimentul, la care au fost prezenti reprezentanti ai autoritătilor centrale, ai mediului academic, specialisti în sectorul bancar si experti-consultanti în materie, a reunit numerosi investitori interesati de dezvoltarea unor astfel de proiecte.

“Perioada de programare 2014-2020 este foarte importantă pentru dezvoltarea României, iar Veneto Banca doreste să confirme încă o dată sprijinul său pentru companiile românesti în procesul de absorbtie a Fondurilor Structurale. Pentru companiile românesti, Fondurile Europene reprezintă o sansă în plus pentru a se dezvolta în mod durabil si pentru a deveni jucători importanti si pe piata europeană, profitând de avantajele pe care România le are, în calitate de membru al UE, o sansă care trebuie fructificată”, a declarat Alberto Morini, Director al Veneto Banca România.

“Suntem constienti de dificultătile financiare si birocratice cu care antreprenorii români se confruntă în accesarea Fondurilor Structurale, în special în ceea ce priveste schema de co-finantare. Astfel, dorim să venim în întâmpinarea societătilor românesti care plănuiescsă implementeze proiecte cu Fonduri Europene, punându-le la dispozitie un program personalizat, cu produse dedicate si consultantă de specialitate în sectoare precum agricultură, mediu si industria manufacturieră”, a concluzionat Alberto Morini, Director al Veneto Banca România.

În cadrul evenimentului a luat cuvântul, pe lângă Consilierul Prezidential pentru Afaceri Europene, fostul Comisar European, Leonard Orban, si Excelenta Sa, Ambasadorul Italiei la Bucuresti, Diego Brasioli, care a subliniat faptul că România continuă să fie o piată cheie pentru companiile italiene, punând accent pe necesitatea de a dezvolta o strategie comună. Directorul General al Ministerului Fondurilor Europene, Mihaela Toader, prezentă, de asemenea, la eveniment, a ilustrat progresele realizate în procesul de absorbtie a fondurilor, precum si instituirea unui sistem electronic care facilitează dialogul între beneficiari si Autoritatea de Management, în timp ce Dan Gabriel Dumitrescu, profesor universitar la Academia de Studii Economice din Bucuresti, a subliniat importanta programării financiare în cadrul unui proiect de investitii cu Fonduri Structurale.

A doua parte a evenimentului a vizat aspectele tehnice privind realizarea unui proiect cu Fonduri Structurale, prezentate de către experti – consultanti si specialisti din sectorul bancar.Matteo Baldan, Coordonator al Departamentului Finantări structurate în cadrul Veneto Banca, a explicat elementele esentiale pentru o bună gestionare a fluxului de numerar, prezentând  solutiile financiare concepute de Veneto Banca pentru diferitele nevoi de finantare ale companiilor în cadrul unui proiect cu Fonduri Structurale. Printre acestea se numără Creditul de co-finantare destinat să finanteze atât cheltuielile eligibile nerambursabile, cât si pe cele neeligibile aferente implementării proiectului privind constructia/modernizarea clădirilor si achizitia/productia de bunuri mobile (masini si echipamente). Pentru avansul subventiilor acordate din Fonduri, destinate să acopere decalajul financiar dintre iesirile de numerar aferente proiectului si încasarea transelor din grant, Banca oferă două tipologii de finantare: Creditul „Punte” si Linia de credit „Punte”. 

Veneto Banca este prezentă în România din anul 2000, an în care a achizitionat pachetul majoritar al Băncii Italo Romena, care a fuzionat prin încorporare în banca mamă în mai 2014. Odată cu achizitionarea sa de către Veneto Banca, institutia si-a dezvoltat continuu portofoliul de clienti, adresându-se la început investitorilor italieni si apoi societătilor românesti si segmentului persoanelor fizice. Gratie strategiei de dezvoltare constante, Veneto Banca este astăzi a douăsprezecea institutie bancară din Italia, iar pe piata românească operează prin intermediul Sucursalei Bucuresti, care detine o retea de 22 de agentii, dintre care 5 se află în capitală si 17 în cele mai importante orase ale tării.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar