transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-01-2016

Veneto Banca ofera credite Beneficiarilor de subventii APIA

Veneto Banca ofera credite Beneficiarilor de subventii APIA
 Alte stiri la aceasta categorie

Veneto Banca a semnat cu Agentia de Plăti si Interventie pentru Agricultură (APIA) conventii privind acordarea de credite crescătorilor de animale, atât celor ce primesc ajutoare nationale în sectorul zootehnic pentru speciile bovine si ovine/caprine, cât si beneficiarilor Măsurii 215 - Plăti privind bunăstarea animalelor – Păsări (anul II de angajament sesiunea II si anul IV de angajament sesiunea I).

De asemenea, Veneto Banca acordă finantări beneficiarilor măsurilor compensatorii de dezvoltare rurală aplicabile pe terenuri agricole si anume: Măsura 214 „Plăti pentru agro-mediu”, cuprinsă în Axa II din PNDR 2007-2013, Măsura 10 „Agro-mediu si climă”, Măsura 11 „Agricultură ecologică” si Măsura 13 „Plăti pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale sau cu alte constrângeri specifice”, cele din urmă fiind cuprinse în Axa II din PNDR 2014-2020.

Astfel, beneficiarii de subventii, atât persoane fizice, cât si persoane juridice, pot obtine scontarea subventiilor din cadrul diverselor măsuri, valoarea finantărilor putând să ajungă până la 90% din valoarea subventiilor. Rata anuală de dobândă aplicată este variabilă - ROBOR la 6 luni + 3,75%, dobânzile urmând să fie plătite integral la scadenta finantării din subventia încasată. Comisionul de analiză este de 0,35% din valoarea finantată, perceput la acordarea finantării, în timp ce comisionul anual de administrare, reprezentând 0,50% din suma finantată, este perceput la scadenta creditului.

„Agricultura continuă să fie unul dintre sectoarele cu cel mai mare potential de dezvoltare din România, care încă necesită investitii majore pentru compactarea suprafetelor agricole si modernizarea parcului de utilaje si, totodată, un nivel de lichidităti adecvat pentru sustinerea activitătii curente. Veneto Banca România vine în sprijinul operatorilor din sector cu o ofertă completă de solutii de finantare si, prin colaborarea cu APIA, le oferă beneficiarilor de subventii, conditii avantajoase pentru finantarea capitalului de lucru”, a declarat Alberto Morini, Directorul Veneto Banca România.

Veneto Banca este prezentă în România din anul 2000, an în care a achizitionat pachetul majoritar al Băncii Italo Romena, care a fuzionat prin încorporare în banca mamă, în mai 2014.


Odată cu achizitionarea sa de către Veneto Banca, institutia si-a dezvoltat continuu portofoliul de clienti, adresându-se la început investitorilor italieni si apoi societătilor românesti si segmentului persoanelor fizice.
Veneto Banca se numără printre primele 14 banci italiene considerate de interes sistemic de către Banca Central Europeană, iar pe piata românească operează prin intermediul Sucursalei Bucuresti, care detine o retea de 22 de agentii, dintre care 5 se află în Capitală si 17 în cele mai importante orase ale tării.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar