transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-03-2014

Visa Europe: romanii au platit, in primele 2 luni din 2014, de aproape trei ori mai multe taxe si impozite locale cu cardul pe internet

Visa Europe: romanii au platit, in primele 2 luni din 2014, de aproape trei ori mai multe taxe si impozite locale cu cardul pe internet
 Alte stiri la aceasta categorie

Valoarea taxelor şi impozitelor locale plătite direct cu cardul pe internet s-a triplat în primele două luni din 2014 comparativ cu perioada similară din 2013, la 6,6 milioane de lei, potrivit datelor raportate de băncile membre Visa Europe din România.

“Plata online cu cardul a taxelor şi impozitelor reprezintă de departe cel mai confortabil şi sigur mod de achitare a obligaţiilor fiscale, fără costuri suplimentare pentru contribuabili şi, totodată, o modalitate eficientă pentru optimizarea resurselor primăriilor. Suntem tot mai aproape de a avea un sistem eficient de plată a taxelor şi impozitelor. În acest sens, salutăm iniţiativa autorităţilor de la finalul anului 2013 de a elimina din cadrul legislativ posibilitatea ca primăriile să suprataxeze plăţile prin ghiseul.ro. În noul cadru juridic astfel creat, ne aşteptăm la o creştere a numărului primăriilor care acceptă plata online a taxelor. Totodată, considerăm că este necesar ca autorităţile să  permită, prin modificarea legislaţiei secundare, folosirea unor modalităţi simple şi rapide de distribuţie către populaţie a datelor de acces pentru ghiseul.ro, ceea ce va determina o creştere semnificativă a nivelului de utilizare al acestei platforme”, a declarat Cătălin Creţu, director regional pentru România şi Croaţia, Visa Europe. 

Internetul permite contribuabililor să-şi plătească taxele oricând şi de oriunde şi să evite astfel eventualele cozi de la ghişee. La sfârşitul anului trecut, 96 de primării acceptau plata online a taxelor şi impozitelor locale, prin ghiseul.ro sau platformele proprii.Visa Europe, împreună cu băncile membre din România, derulează până la sfârşitul lunii martie 2014 a cincea ediţie anuală a campaniei naţionale de promovare a utilizării cardului pentru plata taxelor şi impozitelor locale.

Toţi posesorii de carduri Visa care îşi achită taxele şi impozitele locale cu cardul în perioada 15 ianuarie -  31 martie 2014 vor participa la o promoţie în cadrul căreia vor putea câștiga, prin tragere la sorţi, premii totale în valoare de peste 130.000 lei. De asemenea, în cadrul campaniei naţionale, Visa Europe, împreună cu băncile membre, organizează pentru al doilea an consecutiv competiţia naţională de plată a taxelor şi impozitelor locale cu cardul, la care pot participa toate primăriile din ţară care acceptă plata cu cardul. Primăria care va susţine cel mai activ plata taxelor şi impozitelor locale cu cardul va primi titlul onorific de "Primăria Viitorului" în cadrul unei conferinţe de presă.  

O altă componentă a campaniei naţionale care permite contribuabililor să-şi plătească simplu şi rapid taxele locale o reprezintă locaţiile speciale, deschise zilnic, până la sfârşitul lunii martie 2014, în centre comerciale şi sucursale bancare din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Târgu-Mureş şi Iaşi. Această iniţiativă îşi propune să vină în sprijinul contribuabililor care doresc să beneficieze de tot mai multe modalităţi simple de plată a taxelor. Până la 15 martie, românii au plătit cu cardul taxe şi impozite locale în valoare de peste 1 milion de lei în cadrul locaţiilor speciale.

Plata taxelor şi impozitelor locale se poate face în cadrul locaţiilor speciale cu orice tip de card bancar, cu ajutorul aceluiaşi sistem informatic disponibil şi la administraţiile fiscale. Astfel, în baza actului de identitate, contribuabilii vor afla cu exactitate sumele de plată, inclusiv eventualele restanţe, şi pot decide să le plătească parţial sau integral. Lista locaţiilor speciale deschise în România este următoarea:

Sectorul 1, Bucureşti: taxele şi impozitele locale se pot plăti între orele 10:00 şi 22:00 în agenţiile Raiffeisen Bank din Băneasa Shopping City şi Promenada;

Sectorul 2, Bucureşti: taxele şi impozitele locale se pot plăti între orele 10:00 şi 22:00 în Cora Pantelimon;

Sectorul 3, Bucureşti: taxele şi impozitele locale se pot plăti între orele 14:00 şi 20:00 în Auchan Vitan, Auchan Titan şi Bucureşti Mall;

Sectorul 4, Bucureşti: taxele şi impozitele locale se pot plăti între orele 15:00 şi 20:00 în Sun Plaza Mall;

Cluj-Napoca: taxele şi impozitele locale se pot plăti între orele 14:00 şi 20:00 în Iulius Mall;

Constanţa: taxele şi impozitele locale se pot plăti între orele 10:00 şi 22:00 în Maritimo;

Târgu Mureş: taxele şi impozitele locale se pot plăti între orele 15:00 şi 20:00 în Promenada Mall;

Iaşi: taxele şi impozitele locale se pot plăti între orele 14:00 şi 20:00 în Iulius Mall.

Lista primăriilor care acceptă plata cu cardul a taxelor şi impozitelor online, precum şi datele actualizate în timp real privind locaţiile speciale unde se pot plăti taxele şi impozitele locale cu cardul, sunt disponibile aici.

Visa Europe este o companie de tehnologii de plată deţinută şi operată de băncile membre şi alţi furnizori de servicii de plăţi din 37 de ţări din Europa.

Visa Europe utilizează cele mai noi tehnologii pentru a crea servicii şi infrastructură care să permită milioanelor de consumatori, companii şi guverne din Europa să facă plăţi electronice. Membrii săi sunt responsabili de emiterea cardurilor, înscrierea comercianţilor şi stabilirea comisioanelor pentru posesorii de carduri şi comercianţi.

Visa Europe operează un model de afaceri cu volum mare şi costuri reduse care oferă servicii membrilor săi. Surplusul obţinut este reinvestit în afacere şi folosit la îmbunătăţirea capitalului şi rezervelor.

În Europa, există 500 milioane de carduri Visa şi 1 € din fiecare 6,5 € cheltuiţi este pe un card Visa. În anul financiar încheiat în septembrie 2013, sumele totale cheltuite pe carduri Visa au însumat 2.000 miliarde de euro, în timp ce cheltuielile efectuate la POS au crescut cu 8,5%, la 1.400 miliarde de euro. Cheltuielile online efectuate cu carduri Visa au continuat să crească (+20% faţă de anul anterior) şi s-au situat la 240 miliarde de euro.

Începând cu anul 2004, Visa Europe, fondată în Marea Britanie, a devenit independentă de Visa Inc., cu licenţă exclusivă, irevocabilă şi perpetuă în Europa. Ambele companii acţionează în parteneriat pentru a facilita plăţile cu Visa la nivel global. Fiind un sistem de plată european, Visa Europe are capacitatea de a răspunde rapid la cerinţele specifice ale pieţei băncilor europene şi ale clienţilor acestora – posesori de carduri şi comercianţi – şi de a îndeplini obiectivul Comisiei Europene de a crea o adevărată piaţă internă de plăţi.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Raheem
can anyone help me i have a major prolbem ..i got an xbox 360 today and i set the locale to United Kingdom since i live there but whenever i try to redeem my 12 month live membership´╗┐ it asks for a ZIP code instead of postcode and it asks for what state i live in even though i live in the UK does anyone know how to resolve this ..thanks
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar