transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-10-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-08-2014

Alegerea unui loc de munca - corporatie sau IMM

Alegerea unui loc de munca - corporatie sau IMM

Cei care cauta un loc de munca aplica in general pe site-urile de recrutare la toate joburile care considera ca li s-ar putea potrivi, in speranta ca vor fi selectati pentru un interviu. Cei care au experienta si nu sunt la primele locuri de munca au asteptari mai mari si au ei insisi mai multe cerinte de la angajator. In acest sens, exista diferente destul de mari intre joburi similare in cadrul unor companii mici (de tip IMM) si in cadrul unor companii mari (corporatii, multinationale).

Se spune ca nu exista jobul ideal, mereu sunt avantaje si dezavantaje. Cei ce doresc angajari in Constanta, Bucuresti, Cluj-Napoca sau alte orase mari au multe optiuni in general in cadrul companiilor de mari dimensiuni. A lucra pentru o corporatie aduce destul de multe avantaje. In primul rand, jobul va fi platit 100% legal - contract de munca, zile libere legale platite in plus, concediu conform legii. In plus, exista uneori avantaje precum asigurare medicala privata.Multi aleg corporatiile si pentru faptul ca acestea au stabilitate pe piata - ai toate sansele sa poti lucra acolo pe termen lung. Exista si posibilitatea de a avansa, de a ajunge pe o pozitie mai bine platita in cadrul aceleiasi companii. Corporatiile ofera o atmosfera de lucru destul de placuta, cu team-buildinguri si alte experiente la limita dintre munca si relaxare ori distractie.

Pe de alta parte, in corporatii totul este luat in serios la maxim. Intarzierile cat de mici pot duce usor la concediere, ceea ce poate fi "negociat" mai usor in companiile mici. Acestea din urma permit o interactiune mai mare cu sefii / actionarii, ceea ce poate fi bine sau rau, in functie de situatie. Cei ce cauta locuri de munca in Zalau si alte orase mici au din pacate mai putin optiuni in randul companiilor mari si, fie ca doresc sau nu, ajung sa lucreze pentru IMM-uri. Exista si variante de locuri de munca in strainatate, dar si aici este bine sa fie alese companii mari, de incredere.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar