transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-10-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-07-2014

Real estate - segmentul rezidential da semne de revenire

Real estate - segmentul rezidential da semne de revenire

Mai multe ansambluri rezidentiale importante au raportat tranzactii in crestere in ultima perioada, ceea ce da sperante pentru o revenire sustinuta a pietei. Preturile par destul de stabile, pe termen scurt probabil ca nu se mai poate vorbi de scaderi sau de cresteri notabile, insa numarul de tranzactii este cel care ar putea insemna dezghetarea pietei.

Interesant este faptul ca se cauta din nou inclusiv apartamente si vile cu spatii mari, existand tranzactii importante pe acest segment. Acolo unde spatiul este mare, implicit si pretul total este unul pe masura. In plus, apartamentele foarte spatioase se vand in general in conditii de lux, cu dotari si finisaje de inalta calitate.

Daca piata de inchirieri a fost mereu efervescenta, piata de vanzari - cumparari da din nou semne ca isi revine. Creste numarul de tranzactii pentru ca preturile au devenit mai stabile, iar valoarea proprietatilor este mai simplu de estimat, dincolo de subiectivitatea partilor.

Segmentul de

html" target="_blank">inchirieri garsoniere Bucuresti a fost mereu de interes, in prezent se cauta tot mai mult si garsonierele si apartamentele de vanzare. Majoritatea tranzactiilor se fac in continuare prin credite ipotecare, in special prin programul Prima Casa, care a ajutat mult piata de real estate din Romania, pe zona rezidentiala. Totusi, incep sa intre in piata si investitori, persoane fizice si chiar investitori institutionali care considera din nou piata drept una atractiva, cu perspectiva buna pe termen mediu.

Cei interesati de tranzactii imobiliare pot apela la serviciile unei agentii imobiliare, avand astfel garantia unui succes mai rapid. Site-uri precum galaxyimob.ro grupeaza anunturi din majoritatea zonelor tarii, agentiile putand fi contactate pentru a identifica impreuna cu clientii cele mai potrivite solutii.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar