transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-10-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-08-2014

Surse de finantare pentru nevoi personale pe termen scurt

Surse de finantare pentru nevoi personale pe termen scurt

Segmentul creditelor de nevoi personale este de mare interes pentru banci. Totusi, sunt preferati clientii ce doresc sume mai mari, pe termene de minim 1-2 ani, care au venituri cel putin in zona medie. Bancile isi promoveaza ofertele intr-un mod foarte tentant, dar de multe ori cei ce doresc sa obtina un credit constata ca nu se incadreaza la nivelul minim de risc, deci in cel mai bun caz li se va accepta imprumutul, dar cu niste costuri mai ridicate.

Cele mai dese nevoi ale oamenilor sunt pe termen foarte scurt si in general in sume mici. De la cateva zile la cateva saptamani sau luni, pana intr-un an - acestea sunt termenele intalnite foarte des. Pentru a obtine imprumuturi rapide fara garantii, se poate apela la IFN-uri, adica la institutii financiare nebancare. Acestea sunt reglementate legal intr-un mod distinct fata de banci, astfel incat pot acorda mai usor credite pe termen scurt, de la cateva sute de lei la cateva mii de lei.Altfel, romanii au la dispozitie casele de amanet, dar aici trebuie lasate garantii reale, iar dobanzile si penalitatile pot fi destul de mari. Creditele fara garantii sunt alese si pentru transparenta ridicata: inca din momentul in care semnezi contractul, stii exact cat si cand trebuie sa platesti inapoi, ce costuri vei avea pentru suma imprumutata. Pe internet exista instrumente de tip simulator de credit, pentru a cunoaste foarte bine costurile exacte.

Unele persoane sunt reticente in a alege credite de la IFN-uri datorita nivelurilor ridicate ale DAE - dobanda anuala efectiva. Totusi, trebuie inteles ca pe termen scurt si la o suma mica, aceste costuri pot fi mai mult decat rezonabile - este normal ca institutia creditoare sa isi doreasca sa obtina un profit.

Nivel mic al DAE au creditele de valori mari, pe termen lung, acolo unde bancile au riscuri minime datorita garantiilor si asigurarilor. De fapt, sumele in sine platite ca dobanzi si comisioane sunt mult mai mari in acele cazuri, chiar daca DAE este mai redus.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar