transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-06-2014

Carrefour a lansat posibilitatea de plata cash la livrare a comenzilor efectuate pe Carrefour-Online.ro

Carrefour a lansat posibilitatea de plata cash la livrare a comenzilor efectuate pe Carrefour-Online.ro

Începând cu luna mai 2014, Carrefour România vine în întâmpinarea clientilor cu un nou serviciu destinat cumpărăturilor online prin intermediul platformei www.Carrefour-Online.ro. Astfel, utilizatorii vor avea posibilitatea de a achita produsele atât la livrare, prin plata cash (ramburs), cât si online, prin cardul bancar - totul pentru o experientă online accesibilă si cât mai plăcută.

Potrivit unui studiu realizat pe un esantion de aproximativ 700 de persoane din mediul urban, peste 60% din persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 si 55 de ani declară că cel mai des utilizat serviciu de plată este cel cash (prin ramburs). (Sursă: MEDNET, aprilie 2014).

„Prin noul serviciu de plată cash (ramburs), am dorit să oferim clientilor nostri optiunea de a alege varianta de plată care le satisface cel mai bine nevoile. Îi invităm, asadar, pe www.Carrefour-Online.ro, să se bucure de sesiuni de cumpărături online facile si rapide, prin care pot economisi timp pe care să-l dedice familiei sau hobby-urilor”, a declarat Radu Butufei, Director E-Commerce al Carrefour România.

Pentru a da startul cumpărăturilor simple si rapide, în perioada 7 - 10 iunie, Carrefour-Online.ro va oferi clientilor livrarea gratuită la domiciliu sau la birou indiferent de cantitatea comandată.

Acest proiect face parte din campania e-Româneste, un proiect care doreste să promoveze o experientă de 5 stele în comertul online românesc.

Carrefour-Online.ro propune o gamă variată de peste 15.000 de produse din categorii precum cele alimentare si de larg consum, electrocasnice si IT&C; clientii pot alege ziua si intervalul orar pentru livrarea produselor; livrarea la domiciliu se realizează pe suprafata orasului Bucuresti si zonele limitrofe; Call Center-ul dedicat este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la numărul 0800.0800.02

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de tări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienti din Europa, Asia si America Latină.

În România, Grupul Carrefour numără 149 de magazine dintre care: 25 de hipermarket-uri „Carrefour”, 79 de supermarket-uri „Market”, 44 de magazine de proximitate „Express” si 1 website de comert online: www.carrefour-online.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar