transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-12-2014

Carrefour organizeaza cea de-a doua colecta internationala de alimente in beneficiul Programului Banca de Alimente

Carrefour organizeaza cea de-a doua colecta internationala de alimente in beneficiul Programului Banca de Alimente

Fundatia Carrefour organizează cea de-a doua colectă internatională de alimente în România, în colaborare cu Banca de Alimente a Crucii Rosii Române, în toate cele 27 de hipermarketuri Carrefour din tară si în magazinele de tip Market din Alba Iulia, Bacău, Râmnicu Vâlcea si Târgoviste. Cu ocazia acestei campanii, aproape 3.000 de magazine din 10 tări în care Carrefour îsi desfăsoară activitatea îsi vor concentra resursele si energia pentru ajutorarea persoanelor nevoiase prin intermediul băncilor de alimente.

La initiativa Fundatiei Carrefour si Carrefour România, Crucea Rosie Română, prin programul Banca de alimente, s-a alăturat campaniei internationale de colectare de alimente, care se desfăsoară simultan în 10 tări: România, Argentina, Belgia, Brazilia, China, Franta, Italia, Polonia, Spania si Taiwan.  În România, Carrefour este sustinătorul programului Banca de Alimente încă din anul 2009, când proiectul a fost initiat si implementat în hipermarketurile Carrefour din întreaga tară.

„Banca de alimente a Crucii Rosii reprezintă, de când a fost inaugurată - în urmă cu 5 ani, un ajutor real si constant pe care îl acordam persoanelor aflate în imposibilitatea de a-si procura singure hrana. Ne dorim ca prin intermediul acestui proiect, în pragul sarbătorilor de iarnă, să sprijinim cât mai multi oameni nevoiasi cărora să le aducem o bucurie. De aceea, lansăm invitatia tuturor clientilor Carrefour, de a se alătura campaniei noastre si de a face posibil un vis – o lume fără foame”, a declarat Mihaela Geoană, Presedintele Crucii Rosii Române.

„Îi invităm pe clienti să se alăture initiativei Carrefour si Fundatiei Carrefour de a ajuta persoanele nevoiase prin intermediul Băncii de alimente a Crucii Rosii Române.

În 2013, la prima editie a colectei internationale, am reusit să strângem peste 6 tone de alimente greu perisabile în doar o săptămână. Sperăm ca anul acesta să reusim cu ajutorul clientilor nostri să depăsim această cantitate” a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour România.

Până în prezent a fost colectată din donatiile în magazinele Carrefour partenere o cantitate de 180.000 kg de alimente.

Fundatia Carrefour a sprijinit Crucea Rosie Română si prin alte  proiecte care au venit în completarea Băncii de alimente acoperind toate judetele tării:

Proiectul Carrefour 18 judete, implementat în 2012 în 262 de localităti din mediul rural si urban. Peste 15.800 de familii au primit alimente greu persisabile în cantitate totală de 189.600 kg. Numărul total de beneficiari s-a ridicat la 47.358 de persoane.

Proiectul Banca de alimente în toată tara, implementat în 2014 în 600 de localităti din mediul rural si urban - 41 de judete si 6 sectoare din Bucuresti. 141.000 kg, respectiv 11.750 de pachete a câte 12 kg cu alimente greu perisabile au fost distribuite către 44.000 de persoane defavorizate.

Carrefour este partener al Băncilor de alimente începând cu anul 1994. Mai mult, pe lângă aceste campanii de colectare, Carrefour donează constant produse alimentare către diverse asociatii, în special produse proaspete. În 2013, aproximativ 77 milioane de portii de mâncare au fost distribuite în întreaga lume, Carrefour fiind unul dintre cei mai importanti donatori către Băncile de Alimente din Franta.
 
Mai mult, prin Fundatia Carrefour, asociatiile locale beneficiază de suportul logistic si de infrastructura necesară pentru transportul si depozitarea alimentelor – inclusiv a produselor proaspete. Din 1994, Carrefour a finantat achizitionarea a 18 camere frigorifice si 182 masini pentru Băncile de Alimente din întreaga lume, dintre care 143 de masini izoterme.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeste în magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse si servicii la preturi echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 166 de magazine dintre care 27 hipermarketuri 'Carrefour', 85 supermarketuri 'Market', 46 magazine de proximitate 'Express', 7 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

Creată în anul 2000, Fundatia Carrefour îsi îndeplineste misiunea internatională de organizatie de interes public prin implementarea de programe de solidaritate alimentară destinate persoanelor aflate în nevoie, plecând de la functia sa de bază, aceea de retailer. Datorită experientei echipelor Grupului Carrefour, Fundatia actionează pe două axe principale de interventie: solidaritate alimentară si ajutor umanitar de urgentă. Cu un buget de 6.5 milioane de euro, Fundatia Carrefour a finantat 48 de proiecte în 2013, în 9 tări.

Despre Crucea Rosie Română: Societatea Natională de Cruce Rosie din România este o organizatie umanitară membră a Miscării Internationale de Cruce Rosie si Semilună Rosie, auxiliara autoritătii publice si abilitată prin lege să asigure asistentă umanitară în caz de dezastre si să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile.

Prin programele si activitatile sale in beneficiul societatii, contribuie la prevenirea si alinarea suferintei sub toate formele, protejeaza sanatatea si viata, promoveaza respectul fata de demnitatea umana, fara nicio discriminare bazata pe nationalitate, rasa, sex, religie, varsta, apartenenta sociala sau politica.

Principiile fundamentale ale Miscarii Internationale de Cruce Rosie si Semiluna Rosie sunt: Umanitate, Impartialitate, Neutralitate, Independenta, Voluntariat, Unitate, Universalitate.

Ca raspuns la criza economica, Crucea Rosie din Romania a demarat, in septembrie 2009, Proiectul Banca de alimente, scopul acestui proiect fiind sprijinirea cu alimente de baza a familiilor/persoanelor singure care nu-si pot procura prin fortele proprii necesarul zilnic de hrana, ceea ce pe termen lung poate produce grave dezechilibre in sanatatea fizica si psihica a acestora.

In prezent, proiectul se deruleaza in 36 filiale de Cruce Rosie, 6 din Bucuresti si 27 din judetele Arad, Arges, Bacau, Bihor, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Iasi, Ilfov, Sibiu, Suceava, Vrancea, Dolj, Dambovita, Neamt, Galati, Hunedoara, Maramures, Mures, Prahova, Satu Mare, Timis, Alba, Gorj, Valcea si Mehedinti, la nivelul fiecarui judet si sector al municipiului Bucuresti existand cate o filiala de Cruce Rosie.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar